عنوان خدمت:

امانت کتاب به اعضاء کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان 

   شناسه خدمت :

17022265100

   نوع خدمت :

G2C/غیر الکترونیکی

   شرح خدمت :

کودکان و نوجوانان سراسر کشور می توانند با عضویت در کانون از خدمت امانت کتاب استفاده کنند.

   مدارک مورد نیاز :

کد ملی- یک قطعه عکس - هزینه ثبت‌نام- همراه داشتن آدرس محل سکونت و شماره تماس

  مراحل گردش کار :

مراجعه به مرکز فرهنگی هنری، نزدیک محل سکونت - ارائه مدارک مورد نیاز برای ثبت نام- ثبت نام و دریافت کارت عضویت یک‌ساله

   واجدین شرایط دریافت خدمت :

کودکان ونوجوانان 6 تا 16 سال

  جزئیات خدمت:

متوسط مدت زمان ارایه خدمت:

5 دقیقه

ساعات ارائه خدمت

ساعت 8 صبح الی 14

تعداد بار مراجعه حضوری

سه روز در هفته (یک روز در میان)

هزینه ارائه خدمت(به ریال):

تنها یک‌باردر زمان ثبت نام در مرکز هزینه پرداخت می‌شود.نسبت به ویژگی مرکز هزینه متفاوت است.

   نحوه دسترسی به خدمت:

آدرس اینترنتی(تحویل خدمت):

 ندارد

پست الکترونیک:

farhangi@kpf.ir

تلفن گویا یا مرکز تماس:

 021-88971203

مسئول اصلی ارائه خدمت:

معاونت فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان

شناسنامه خدمت:

دانلود شناسنامه(فلوچارت) pdf

نحوه دسترسی به شکایت از خدمت:

ورود به صفحه پیشنهادات و انتقادات

نظرسنجی:

نظرسنجی

سوالات متداول خدمت :

صفحه سوالات

بیانیه سطح توافق خدمت:

بیانیه سطح توافق خدمت

  • 1405/03/25 - 11:51
  • تعداد بازدید: 233
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در نشست آموزشی مربیان سراسر کشور به میزبانی خراسان رضوی مطرح شد:

یکی از اهداف اصلی دشمن گسستن پیوند تاریخی و هویتی مردم با ریشه‌های اعتقادی‌شان است

نشست آموزشی « بعثت مردم، نقش‌آفرینی از عاشورا تا امروز» همزمان با گردهمایی سراسری مربیان کانون خراسان رضوی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، شنبه ۲خردادماه ۱۴۰۵  نشست آموزشی «بعثت مردم، نقش‌آفرینی از عاشورا تا امروز»با سخنرانی دکتر میثم سالمی، پژوهشگر و استاد دانشگاه به صورت برخط برای مربیان و همکاران کانون در سراسر کشور و به صورت حضوری برای همکاران کانون خراسان رضوی در گردهمایی یک روزه همکاران سراسر استان در اردوگاه ثامن‌الحجج مشهد برگزار شد.

در این نشست دکتر سالمی با توضیح «سیر تطور تهدیدات: از جسم تا ذهن» در جنگ‌های ترکیبی- شناختی امروز گفت: در جنگ‌های مدرن، هدف ذهن و شناخت است که با سلاح رسانه و سایبرنتیک عملی می‌شود و آسیب اصلی آن تغییر رفتار و آسیب‌پذیری است و تنها راه مقابله با آن بالا بردن قدرت تحلیل و سواد رسانه‌ای مردم جامعه است.

وی ادامه داد: «جنگ شناختی» مستقیماً ساعت روان انسان را هدف می‌گیرد. این ساعت، بیماری‌ها و چالش‌های خاص خود را دارد. بدون آموزش سواد رسانه و قدرت تحلیل، زیست انسان به سرعت از حالت بهینه خارج می‌شود. به‌زیستن جامعه امروزه در گرو سلامت روان و ایمنی شناختی است.

دکتر سالمی با اشاره به ریشه‌های جنگ شناختی در «کودتای ۲۸ مرداد» گفت: دشمن با استفاده از فقر فکری، بخشی از جامعه را تبدیل به ابزار تخریب همان جامعه کرد. متاسفانه بیش از ۵۰ سال طول کشید تا اسناد کودتا منتشر شود و جامعه بفهمد دشمن چه نقشه‌ای اجرا کرده است و امروز نیز دشمن در حال پیاده‌سازی همین جنگ شناختی است. آیا باید ده‌سال صبر کنیم تا اسناد اقدامات امروز روشن شود؟

این استاد دانشگاه در ادامه صحبت‌هایش به وظایف مسئولان و دستگاه‌های اجرایی و مدیریتی در جنگ و در ادامه نقش مربیان کانون در مجهز کردن نسل کودک و نوجوان امروز به قدرت تحلیل و سواد رسانه‌ای اشاره کرد.

 

شایان ذکر است گردهمایی یک روزه همکاران کانون خراسان رضوی شنبه ۲۳ خردادماه ۱۴۰۵ در با حضور همکاران ستادی، مسئولین، مربیان و نیروهای پشتیبانی مراکز فرهنگی، هنری سراسر استان و همکاران کانون زبان خراسان رضوی در اردوگاه ثامن‌الحجج مشهد برگزار شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت