مرکز سیار روستایی سبزوار

این مرکز از سال 1360    فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است .


 


خدمات مرکز :

 

 

ا  امانت کتاب و ا جرای فعالیت های فرهنگی – هنری ویژه اعضا حقیقی و مجازی

 

بخش های مرکز :

 

دارای یک دفترکار ویکدستگاه مینی بوس با امکانات کتابخانه ای سیار

امکانات ویژه مرکز :

 

کتاب وملزومات فرهنگی- هنری

امکانات کارگاهی :

 

 -

خدمات فراگیر :

 

 -

روز و ساعات فعالیت :

 

این مرکز همه روزه درشیفت صبح7:30 الی13:30 ) 5 روز اول هفته در محل مدارس روستاهای تحت پوشش (بخش مرکزی )وپنج شنبه ها به امورات اداری وفنی کتابداری وتدارک فعالیتهای فرهنگی در محل دفتر کار به فعالیت می پردازد.

پرسنل :

 

  یک مربی فرهنگی

شرایط عضویت :

 

 دانش آموز مدارس تحت پوشش بودن (ابتدایی ودوره اول متوسطه ) – رایگان.


نشانی :

 

سبزوار خ ابومسلم 14 –مرکز شماره 2 کانون سبزوار- کتابخانه سیار روستایی سبزوار

تلفن :

 

تلفن :  09364514658

مسئول مرکز :

 

مسلم دارینی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 
  • 1400/03/06 - 10:09
  • تعداد بازدید: 6204
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
خراسان‌رضوی

نشست مجازی پادکست قصه‌گویی

سومین نشست مجازی انجمن قصه‌گویی خراسان‌رضوی با محوریت « پادکست قصه‌گویی » با حضور مربیان واعضای مراکز کانون استان‌ در روز پنج شنبه مورخ ۶ خرداد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری استان خراسان‌رضوی، این کارگاه در امتداد سلسه نشست‌های انجمن قصه‌گویی استان و به صورت مجازی اجراشد و طی آن ، علاقه‌مندان این هنر با شیوه‌ ساخت پادکست‌های قصه‌گویی بیش از پیش آشناشدند.

در ابتدای جلسه مرضیه فیروزکوهی کارشناس فرهنگی استان ،ضمن خوش آمدگویی به همکاران و اعضا توضیحاتی در خصوص جشنواره قصه‌گویی ارائه کرد و به بیان توضیحات در خصوص پادکست « تک نفره و گروهی »  پرداخت. وی  بر تفاوت پادکست گروهی با نمایش تاکید و به محدودیت های این نوع قصه‌گویی به خاطر عدم دریافت بازخورد از مخاطب و استفاده نکردن از زبان بدن اشاره و بر بهره‌گیری بیشتر ازفن بیان و شیوایی کلام قصه‌گو تاکید نمود. در قسمت دیگر از نشست مرضیه فیروزکوهی به توضیح درخصوص بخش «پادکست درباره ی قصه‌گویی» پرداخت و دسته بندی این نوع پادکست که شامل: بحث تحقیقی و مستند قصه‌گویی(در قالب  مصاحبه و میز گرد با مروجان و اشخاص مطرح حوزه قصه‌گویی)تهیه می‌شود و بخش دیگر که شامل قصه‌های بومی وفولکور است را تشریح کرد.

وی از همکاران خواست به موسیقی محلی که درخود قصه‌های نهفته دارند، توجه کنند و از تلفیق موسیقی محلی قصه‌های بومی بهره‌گیرند.

مرضیه فیروزکوهی گفت: محدودیت سنی برای حضور در بخش پادکست وجود ندارد و از هر قصه‌گو دو اثر در این بخش پذیرفته خواهد شد.

وی شاخص‌های ارزیابی پادکست مانند: کیفیت و وضوح صدا، استفاده از آرم ، بهره‌گیری از افکت وآهنگ متناسب با قصه و... را بیان کرد و در پایان از همکاران خواست تا به جنبه‌های علمی وپژوهشی در پادکستهای مستند را توجه کنند.

درادامه نشست اعظم نجف زاده مربی فرهنگی مرکز ۴ مشهد  توضیحاتی در خصوص پادکست ارائه و نرم افزارهای Anchor و InShot را به همکاران معرفی کرد. وی در این نشست حاضران را با ساخت فایل صوتی به روش ساده و نحوه برشها و تقسیم کردن صدا و اضافه کردن افکت ها و ویرایش آن در سیستم اندروید و گوشی همراه آشنا نمود.

سمانه کفاش مربی مسئول مرکز درگز نیز نرم افزارهای CyberLink وAdobe Audition را معرفی و به تشریح قسمت های مختلف این نرم افزارها پرداخت.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت