کتابخانه سیار روستایی شماره یک مشهد

 

این مرکز از سال  80   فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است .



 


خدمات مرکز :

 

ارائه کلیه خدمات فرهنگی/هنری و ادبی برای اعضا کودک و نوجوان

بخش های مرکز :

 

خودروی سازمانی

امکانات ویژه مرکز :

 

ال سی دی جهت پخش محصولات فرهنگی کانون

امکانات کارگاهی :

 

*****

خدمات فراگیر :

 

خدمت رسانی رسانی تمامی اعضا فارغ از جنسیت و وضعیت جسمانی

روز و ساعات فعالیت :

 

هر روز از ساعت7:30 تا 14

پرسنل :

 

کتابخانه به صورت تک مربی اداره میشود

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  بصورت ثبت نام رایگان


نشانی :

 

قاسم اباد-بلوار اندیشه-رازی4/10-مرکز شماره 8 کانون

تلفن :

 

تلفن :  36674430

مسئول مرکز :

 

سید قاسم محتشمی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 
  • 1400/02/20 - 08:47
  • تعداد بازدید: 6080
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
خراسان‌رضوی

نشست خبری بیست و سومین جشنواره قصه‌گویی کانون خراسان رضوی

نشست خبری مجازی بیست و سومین جشنواره بین المللی قصه گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی با حضور طاهره طهماسبی مدیرکل دفتر زنان و خانواده استانداری و ابراهیم زره ساز مدیرکل کانون استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان‌رضوی، در این نشست ابراهیم زره ساز مدیرکل کانون استان با اشاره به اهمیت قصه و کارکرد آن  در بسیاری از هنرها افزود:  ما از قصه در تولید فیلم، نمایش، تئاتر متون ادبی، آواها و موسیقی‌های مقامی و فولکلور استفاده می‌کنیم. در همه این موارد استفاده از یک قصه خوب می‌تواند تاثیر بیشتری بر مخاطب بگذارد و لذت درک آن را بر جان مخاطب بنشاند.

 از سوی دیگر نگاه آینده‌نگر به کارکردهای فرهنگی و توسعه فرهنگی نیز از قبل قصه‌گویی معنا پیدا می‌کند. اتفاقات خوبی که به واسطه این جریان در مباحث اجتماعی می‌افتد.

مدیرکل کانون پرورش فکری استان در ادامه به بیان هدف کلی جشنواره قصه‌گویی پرداخت و گفت : توسعه و ترویج فرهنگ قصه‌گویی در جامعه با شعار آینده ساختنی است هدف اصلی جشنواره قصه‌گویی کانون است که در کنار آن هدف‌های فرعی چون: ایجاد زمینه برای ارتقا و دانش نظری و تبادل تجربیات مفید میان قصه‌گویان ایرانی و خارجی و کارشناسان این حوزه، احیای سنت قصه‌گویی با حضور اقشار مختلف جامعه در این رویداد، برنامه‌ریزی و تبیین روش‌های نوین ارائه  این هنر، مشارکت مردم و ترویج قصه‌گویی به عنوان ابزاری ارتباطی و مهم در جامعه می‌توان اشاره کرد.

در این میان اصحاب رسانه می‌توانند به عنوان شرکت کنندگان در این جشنواره از این ابزار برای انتقال خواسته‌های خود و جامعه کمک بگیرند.

 زره ساز با اشاره به سند چشم انداز پنج ساله قصه‌گویی استان خراسان‌رضوی افزود: با کمک همکاران و کارشناسان استان این سند چشم انداز تهیه و تدوین شده که در آن احیا قصه‌ها و عروسک‌های بومی و فولکلور بر اساس معیارها و نیز بازیابی هویت تاریخی و دینی و  انقلابی به عنوان معیار قصه‌گویی  به صورت آموزش و تولید بنا دارد در مدت ۵ سال به اهداف خود در زمینه توسعه و ترویج فرهنگ قصه گویی بپردازد.

در ادامه طاهر طهماسبی مدیرکل دفتر زنان و خانواده استانداری با بیان اینکه تمام قصه‌ها و اسطوره‌های دینی کارکردهای عملیاتی برای زندگی انسان به تصویر کشیده اند؛ گفت:  قصه ابزاری فرهنگی در جهت رسیدن به دستاوردهای معنوی و مادی انسان است و یکی از راه‌های  انتقال ارزش‌ها و بایدها و نبایدها ابزار قصه و قصه‌گویی است که به دو شکل معطوف به گذشته که دربرگیرنده تاریخ و اتفاقات نوشته شده توسط گذشتگان  است و نیز رویارویی انسان با رویاهایی برای آینده تجلی پیدا می‌کند که در هر دو صورت برای جامعه و خصوصاً برای کودکان می‌تواند مفید واقع شود.   بسیاری از باورها و ارزش‌ها در خانواده در کنار بزرگترها می‌تواند از طریق قصه به نسل بعد منتقل شود.

طاهره طهماسبی افزود:آنچه مسلم است کودک و نوجوان پند و اندرز را نمی پذیرد اما وقتی مفاهیم ارزشمند در قالب قصه بیان می‌شود در این گروه سنی بسیار تاثیرگذار است.

 قصه‌گویی یک هنر است و کسی که بتواند از این هنر برای انتقال مفاهیم و ارزشهای والای انسانی کمک بگیرد چه در سطح خانواده و چه در سطح اجتماع موفق خواهد بود.

وی در ادامه از عموم مردم دعوت کرد تا با شرکت در این جشنواره به مرور خاطرات بپردازند و هم قصه‌های گذشتگان را برای نسل امروز بازگو کنند.

در ادامه ابراهیم زره ساز ضمن معرفی بخش های مختلف جشنواره به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت