گرامیداشت روز شعر و ادب فارسی در مرکز آفرینشهای ادبی
مرکز آفرینشهای ادبی گرامیداشت روز شعر و ادب فارسی را با حضور اعضای برگزیده تربت حیدریه و انجمن ادبی آفتاب برگزار کرد.
سلامیراد ادامه داد: مرکز فرهنگی هنری تربت حیدریه در این روز سومین دفتر آثار انجمن شعر کودک کیانوش با عنوان «شعری بکار از زندگی» را رونمایی کرد. به همین بهانه اعضای شاعر دو انجمن ضمن حضور در این ویژه برنامه با یکدیگر دیدار دیدار نموده و به مناسبت روز شعر و ادب فارسی لحظات شاعرانهای را رقم زدند.
در این برنامه که با همراهی مسئول مرکز تربت حیدریه الهه چاکری، مربی ادبی مرکز ناهید ترشیزی و مربیان فرهنگی و هنری مرکز فرستاده و حاج باقران برگزار شد؛ علاوه بر و اعضای انجمن شعر تربت حیدریه، اساتید صاحب نامی چون عباسعلی سپاهی یونسی، اسدالله اسحاقی، سیدعلی موسوی و دکتر علمداران حضور داشته و با گرمی و مهر پذیرای اعضای شاعر انجمن ادبی آفتاب مشهد، باشگاه سیمرغ و قاف شدند.
کارشناس مسئول ادبی استان افزود: نشست ساعت ۱۰ تا ۱۲ روز سه شنبه ۲۷ شهریور برگزار شد و مجری برنامه زینب نجفی از اعضای ارشد انجمن ادبی تربت حیدریه، اعضای دو انجمن را برای شعرخوانی دعوت کرد: بهار اسلامی، زینب ناصری، فرزانه علمداران، سارا کیوانی، بهاره عبدالله زاده، صاینا عباسزاده، کوثر عباسیان، اسما عباسپور، اکرم قادریو لیلی پوردائی از مرکز تربت حیدریه، فاطمه اشرفی، کیانا امتحانی، حلما تقیپور، حسنا تقیپور، کوثر ارزانی، فرنوش گلزاریان، پرنیان هاشمی، زهرا نسیم طوسی و ستایش حشمتی نیز از اعضای انجمن ادبی آفتاب آثار خود را خواندند. در حاشیه برنامه تارا شیبانی از اعضای مرکز طرقبه و عضو باشگاه سیمرغ، به مناسبت روز شعر و ادب فارسی، داستان «به دنیا آمدن رستم» را نقالی کرد.
سمیه سلامیراد ادامه داد: سید علی موسوی مربی پیشکسوت ادبی مرکز تربت حیدریه که در نشستهای انجمن این مرکز حضور مستمر دارد در سخنانی از اعضا خواست سرودن را جدی بگیرند چرا که شعر سنگ صبور شماست و تزکیه یا همان کاتارسیس و تزکیه روحی و روانی شماست. این بهجت درونی میتواند مهمترین اتفاق زندگی ما باشد. شعر ما را به تعادل روحی میرساند.
در ادامه نیز باشگاه سیمرغ و قاف به حضار معرفی شد و اعضای برگزیده در مهروارهها و مسابقات کشوری و استانی مورد تقدیر قرار گرفتند. تقدیر ویژه از استاد سیدعلی موسوی و قدردانی از زحمات ناهید ترشیزی مربی ادبی مرکز تربت حیدریه و اهدای هدیه از سوی مرکز آفرینشهای ادبی به تمامی شرکتکنندگان، پایانبخش برنامههای این نشست بود.
سمیه سلامیراد ادامه داد: بازدید از رباط لاری، حمام قدیمی حاجی رئیس، بازدید از مزار قطبالدین حیدر و باغ ملی که قدمت تاریخی دارد از جمله برنامههای تفریحی این اردو بود.
کارشناس مسئول ادبی استان در پایان گفت: انجمن شعر مرکز تربت حیدریه، انجمنی با پیشینهی دور و بسیار پویا است و پیوسته برگزیدگانی از این انجمن به مهروارهها و مسابقات کشوری و استانی معرفی میشوند.