مرکز شماره یک سبزوار

این مرکز از سال   1355  فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است .


 

خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

دارای یک کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر،

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن مطالعه کودک و نوجوان / سالن آمفی تئاتر

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه نقاشی / کارگاه عکاسی / کارگاه سفال / کارگاه  پویانمایی / کارگاه خوشنویسی

خدمات فراگیر :

 

خدمات رسانی به کودکان ونوجوانان دارای نیازهای ویژه انجام نمی شود.

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در یک شیفت از 7:30 صبح الی 13:30 عصر / روزهای زوج پسر و روز های فرد دختر

پرسنل :

 

1مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 4 نفر نیروی هنری – 1 مربی ادبی -  1نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

سبزوار – انتهای باغ ملی

تلفن :

 

تلفن :  44223124

مسئول مرکز :

 

نور محمد ترشیزی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 
  • 1400/02/26 - 08:52
  • تعداد بازدید: 6138
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
خراسان‌رضوی

بزرگداشت بزرگترین حماسه سرای جهان حکیم ابوالقاسم فردوسی

ویژه برنامه پاسداشت روز ملی زبان فارسی و بزرگداشت بزرگترین حماسه سرای جهان، حکیم ابوالقاسم فردوسی، با عنوان زبانی پر از آفرین به همت کانون خراسان رضوی و گلستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی: این ویژه برنامه به صورت مجازی و  با حضور افسون امینی سرپرست معاونت فرهنگی کانون کشور، انسیه موسویان مدیر آفرینش‌های ادبی هنری، ابراهیم زره‌ساز مدیرکل کانون خراسان‌رضوی، محبوبه رجب‌نسب مدیرکل کانون گلستان، علی بختیاری رئیس نمایندگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در خراسان‌رضوی، رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در دهلی نو، کویته، اسلام‌آباد، کابل و جمعی از شاهنامه خوانان پارسی زبان از کشورهای ایران، افغانستان، پاکستان و هند  برگزار شد که کار مشترکی از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استانهای خراسان رضوی و گلستان بود.

در ابتدا رجب نسب مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گلستان ضمن خوش آمدگویی به شرکت کنندگان در این ویژه برنامه به خصوص نوجوانانی که از کشورهای همسایه و پارسی زبان مهمان این نشست بودند، با تسلیت  شهادت مظلومانه دختران افغان آرزوی برقراری صلح و آرامش را در جهان کرد و افزود: هدف اصلی از برگزاری  این برنامه،   شناساندن فردوسی به عنوان یک چهره شاخص ملی و بین‌المللی است که حرف‌ها و نکات بسیاری برای گفتن دارد و ما بر آنیم تا این چهره برجسته را در بین نسل آینده بیشتر معرفی کنیم. هویت ملی و ایرانی و زبان پارسی را فردوسی با تلاش خود زنده نگه داشت و به واسطه ی وحدت زبانی، پارسی زبانان دنیا را گرد هم آورده است.

در ادامه افسون امینی سرپرست معاونت فرهنگی کانون پرورش فکری ضمن بیان ارزش مفهوم خرد در نگاه فردوسی افزود:  توجه فردوسی به خرد و اشاره او به این صفت از میان بی‌شمار صفت‌های خداوند را نباید ساده بگیریم و از کنار آن بگذریم. خردورزی می‌تواند  بشریت امروز را نجات دهد. هر جا خرد ورزیدن دست‌کم گرفته شده جامعه رو به انحطاط رفته و سیر نزولی طی کرده است. هر جامعه مجتمع از افراد انسانی است و اگر خرد ورزی را سرلوحه کار خود در زندگی شخصی و اجتماعی قرار دهیم بدون شک نتیجه مثبت و بهتری خواهیم گرفت.

 دنیای امروز اگر درگیر  جنگ و نا مهربانی  است، به دلیل این است که از خرد ورزی دور شده است و احساسات صرف بر انسان حکمرانی می‌کند و بدون فکر تسلیم خشم خود می‌شود. بی‌شک خرد ورزی  می‌تواند تعادل در زندگی ایجاد کند  چه بهتر که نوجوانان در این سن با گام نهادن در یک مسیر تازه در مسیر خرد گام بردارند و به این صفت آراسته شوند.

 در ادامه برنامه ابراهیم زره ساز مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی که در محل آرامگاه فردوسی ارتباط مستقیم با شرکت کنندگان این برنامه برقرار کرده بود ضمن یاد آوری این نکته که فردوسی بی شک یکی از قله‌های رفیع فرهنگ و ادبیات ایران است خاطر نشان کرد:  بازیابی هویت تاریخی، ادبی و دینی برای نسل امروز اهمیت زیادی دارد و در این راه می‌توان از ابزارهای مهمی چون فرهنگ و ادبیات و ضمن بهره گرفتن از تکنولوژی‌های روز،   برای نوجوانان شرایطی برای رسیدن به این هویت فراهم ساخت و یکی از مهمترین جلوه‌های نیل به این هویت فرهنگی قدر دانستن چهره‌های بزرگی چون فردوسی است.

در ادامه این برنامه نوجوانان از کشورهای ایران، افغانستان، پاکستان و هند  به اجرای برنامه‌هایی چون نقالی وشاهنامه خوانی پرداختند.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت