مرکزفرهنگی و هنری جیم آباد 

این مرکز از سال1372 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است .


 


خدمات مرکز :

 کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 6 سال کامل تا 17سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی 

بخش های مرکز :

 دارای یک  کتابخانه کودک ونوجوان

امکانات ویژه مرکز :

 سالن مطالعه کودک / سالن مطالعه نوجوان

امکانات کارگاهی :

 کارگاه نقاشی / کارگاه سفال /کارگاه خوشنویسی

خدمات فراگیر :

 

روز و ساعات فعالیت :

 شنبه 11:30 الی 17:30            سه شنبه 8 الی14

یکشنبه 11:30 الی 17:30         چهارشنبه 8 الی14

دوشنبه11:30 الی17:30            پنج شنبه 8 الی14

پرسنل :

 ۱ نفرمربی فرهنگی و  مسئول مرکز- 1 نفر نیروی هنری

شرایط عضویت :

  داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه 20000 تومان برای عضویت یکساله در مرکز حقیقی


نشانی :

 

 25 کیلومتری جاده مشهد-فریمان،جیم آباد،خیابان امام رضا (ع) 6،سمت راست نبش کوچه شهید یعقوبی2،کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکز جیم آباد 

تلفن :

 

 05133533311

مسئول مرکز :

 

 خانم سمیه غضنفری


جهت عضویت به لینک زیر مراجعه نمایید


 

  • 1404/04/16 - 10:04
  • تعداد بازدید: 396
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری ششمین سوگواره «راویان نونهال نینوا»

ششمین سوگواره «راویان نونهال نینوا» در مرکز شماره ۱۰ مشهد با حضور اعضای انجمن ادبی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، سمیه سلامی‌راد کارشناس مسئول آفرینش‌های ادبی استان، با اعلام برگزاری ششمین سوگواره ادبی «راویان نونهال نینوا» در مرکز شماره ۱۰ مشهد، از استمرار این نذر ادبی در دهه‌ی نخست محرم با هدف ترویج فرهنگ عاشورایی در میان نسل کودک و نوجوان امروز خبر داد.

سلامی‌راد با اشاره به پیشینه‌ی این برنامه گفت: «مرکز آفرینش‌های ادبی استان، ۱۶ سال پیش با «روز واقعه» آغاز کرد، با «بزرگ‌ترین دختر عالم» همراه شد، «بفرمایید روضه» را برپا کرد و حالا شش سال است که بی‌وقفه، این روایت عاشقی را در قالب برگزاری سوگواره «راویان نونهال نینوا» ادامه می‌دهد. شکر خدا، امسال نیز با عنایت حضرت اباعبدالله(ع) دل‌نوشته‌های کوچک‌ترین راویان عشق، در آیینی از اخلاص و ارادت، به پیشگاه حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و شهدای دشت نینوا تقدیم شد.»

در این ویژه‌برنامه، ۴۰ نفر از اعضای دختر و پسر کارگاه‌های ادبی و باشگاه سیمرغ مشهد در گروه سنی ۹ تا ۱۸ سال، با تکیه بر موضوعاتی همچون شخصیت‌های واقعه کربلا، آیین‌های عاشورایی، پیاده‌روی اربعین، دعاها و نیایش‌های محرمی و بیان تجربه زیسته‌ی خود از حضور در مراسم عزاداری، در قالب‌های شعر، داستان و قطعه ادبی دست به قلم بردند و با زبان کلمه، روایتگر حماسه‌ی نینوا شدند.

کارشناس مسئول آفرینش‌های ادبی استان تأکید کرد: «ما هر ساله در دهه اول محرم، با توسل به آستان حضرت سیدالشهدا علیه‌السلام، این نذر ادبی را در گوشه‌ای از مراکز کانون استان و به‌گونه‌ای ویژه برگزار می‌کنیم و امسال، به لطف خدا، مرکز شماره ۱۰ مشهد میزبان این آیین معنوی و راویان کودک و نوجوانی بود، که با شعر و شور، از واقعه عاشورا گفتند و نوشتند.»

در بخشی از این نشست، اعضا با نگارش متن‌هایی درباره شهدای کودک و نوجوان حملات اخیر رژیم صهیونیستی به ایران، پیوندی میان مظلومیت امروز و دیروز برقرار کردند. سلامی‌راد در این‌باره افزود: «اعضا هنرمند ما با دل‌های روشن خود، در کنار روایت حماسه‌ی عاشورا، از مظلومیت امروز گفتند و برای شهدای کودک‌ وطن‌مان نیز نوشتند، باشد که نام‌شان در کنار کودکان شهید کربلا در حافظه‌ی تاریخ بماند و با شهدای دشت نینوا محشور شوند.»

وی در پایان، با قدردانی از همراهی همیشگی همکاران مرکز فرهنگی هنری ۱۰ مشهد (مرکز تخصصی ادبیات)، خاطرنشان کرد: «حضور پرشور اعضا و تولید آثار ماندگار، نویدبخش آینده‌ای روشن برای ادبیات آیینی در میان نسل نوجوان امروز است. آنها از عصر دهم محرم نوشتند، از اشک، از آفتاب، از علم و عطش، و این پرچم عزاداری همواره در قلب و یاد فرزندان ایران‌زمین در اهتزاز خواهد ماند.»

در این مراسم، مدیرکل محترم کانون استان، کارشناسان فرهنگی و ادبی و جمعی از مربیان مراکز مشهد نیز حضور داشتند و از آثار تولیدشده‌ی اعضا بازدید کردند.

برگزاری ششمین سوگواره «راویان نونهال نینوا»

 

برگزاری ششمین سوگواره «راویان نونهال نینوا»

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت