مرکز فرهنگی و هنری  سیار روستایی تربت جام

مرکز سیار روستایی تربت جام در بهمن ماه  سال  1380   فعالیت های فرهنگی ، هنری و ادبی خود را آغاز نموده است .


 


خدمات مرکز :

 

اجرای فعالیت های فرهنگی،هنری و ادبی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

بخش های مرکز :

 

فضای کتابخانه ای و قفسه بندی شده داخل مینی بوس

امکانات ویژه مرکز :

 

 

امکانات کارگاهی :

 

 

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

 

شنبه تا چهارشنبه ساعت 8 الی 14

 

پرسنل :

 

 

شرایط عضویت :

 

داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه به صورت رایگان  برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

خیابان شهید بهشتی،خیابان آیتالله کاشانی 10-مرکز فرهنگی هنری تربت جام

تلفن :

 

05152523949

مسئول مرکز :

 

 


جهت عضویت به لینک زیر مراجعه نمایید


 

  • 1404/11/18 - 09:41
  • تعداد بازدید: 113
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

افتتاح اولین مرکز سیار کودکان و نوجوانان با نیازهای ویژه کشور در مشهد مقدس

پنج‌شنبه ۱۶ بهمن‌ماه ۱۴٠۴ همزمان با سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، اولین مرکز سیار کودکان و نوجوانان با نیازهای ویژه کشور در موسسه توانبخشی شهید فیاض‌بخش مشهد افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، آئین افتتاح مرکز سیار فراگیر کانون صبح پنجشنبه ۱۶ بهمن‌ماه در مرکز توانبخشی معلولان شهید فیاض‌بخش با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین پژمانفر نماینده مردم مشهد و کلات، رجایی‌نیا مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، حسین‌پور مدیرکل کانون استان، خلاقی معاون فرهنگی کانون استان، آذریون معاون اداری مالی کانون استان و جمعی از مسئولین استانی، کارشناسان کانون و مجموعه فیاض‌بخش برگزار شد.

افتتاح اولین مرکز سیار کودکان و نوجوانان با نیازهای ویژه کشور در مشهد مقدس
حجت‌الاسلام و المسلمین پژمانفر نماینده مردم مشهر و کلات در مجلس شورای اسلامی در این آئین گفت: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان یکی از نهادهای تخصصی کودک و نوجوان است که بسیار موثر است و این اقدام ارزشمند برای این کودکان و نوجوانان خاص مهم و اثرگذار خواهد بود.
وی در ادامه گفت: کانون سنین مناسبی را بعنوان نقطه هدف انتخاب نموده است. چرا که سنین ۶ تا ۱۸ سال نقطه شکل‌گیری شخصیت کودک است و کانون در این سنین همیشه موفق عمل کرده است.

افتتاح اولین مرکز سیار کودکان و نوجوانان با نیازهای ویژه کشور در مشهد مقدس
رجایی‌نیا مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گفت: این اقدام که برای نخستین بار در کشور انجام شده است باعث افتخار است. وی افزود: یکی از مهمترین و اصلی‌ترین اتفاقاتی که در سنین کودکی رخ می‌دهد هویت و شخصیت فردی است و ما باید با توجه به ظرفیت مناسبی که وجود دارد به این گروه خدمت کنیم.

افتتاح اولین مرکز سیار کودکان و نوجوانان با نیازهای ویژه کشور در مشهد مقدس
حسین‌پور مدیرکل کانون استان با تشکر از همراهی همه نمایندگان مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی در تخصیص اعتبار این اقدام بزرگ گفت: اعتبار راه‌اندازی این دو مرکز با پیگیری دلسوزانه کلیه نمایندگان محترم مردم شریف مشهد و کلات و تخصیص اعتبار از محل اعتبار آنان صورت گرفته است.
 وی در ادامه افزود: این مرکز مجهز به کتاب‌های گویا، بریل و تجهیزات مناسب کودکان و نوجوانان با نیازهای ویژه است و پایگاه های آن در مجموعه هایی همچون شهید فیاض بخش و مدارس استثنایی خواهد بود و فعالیت هایی چون کتاب‌رسانی و برنامه‌های فرهنگی، هنری و ادبی را برای این گروه مخاطب اجرا خواهد کرد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت