مرکز فرهنگی و هنری شماره 3 مشهد

این مرکز از سال 1358 فعالیت فرهنگی ، هنری و ادبی خود را آغاز نموده است



خدمات مرکز :

 

 اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضای حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی

کارگاه های هنری و ادبی

اجرای نمایش های عروسکی و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

 دارای کتابخانه کودک و نوجوان  ، سالن آمفی تئاتر

امکانات ویژه مرکز :

 

 سالن مطالعه ، سالن آمفی تئاتر ،کارگاه هنری

امکانات کارگاهی :

 

 کارگاه نقاشی ، کارگاه سفال ،کارگاه پویانمایی ، کارگاه خوشنویسی و کار گاههای ادبی

خدمات فراگیر :

 

 در این مرکز  به اعضا با نیازهای ویژه خدمت رسانی می شود.

روز و ساعات فعالیت :

 

شنبه تا چهارشنبه ساعت 8 الی 14

پرسنل :

 

 2 مربی فرهنگی ، 1 مربی مسئول ،4 هنری ، 1 ادبی ،1 خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل 6 سال تا 17 سال و پرداخت شهریه50000 تومان برای عضویت یکساله در مرکز حقیقی


نشانی :

 

 مشهد،خیابان عبادی ۷۳ فاطمیه ۱۷ هانی ۱۲ 

تلفن :

 

 05137326090

مسئول مرکز :

 

 خانم زهرا اسکیل


جهت عضویت به لینک زیر مراجعه نمایید


 

 

 

 

  • 1405/04/23 - 10:30
  • تعداد بازدید: 307
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پنجمین کارگاه آموزشی یازدهمین دوره جشنواره خاتم، حضوری و مجازی برگزار شد

یکشنبه ۲۱ تیرماه ۱۴۰۵ پنجمین کارگاه آموزشی یازدهمین دوره جشنواره خاتم، حضوری و مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، این کارگاه با حضور عزت صدیقی لویه، کارشناس ادبی مکاتبه‌ای استان و با مشارکت ۱۱  نفر از اعضای باشگاه سیمرغ خراسان رضوی، در روز  یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ ساعت ۱۷:۳۰ تا ۱۹:۰۰ به صورت حضوری در کافه کانون و مجازی در فضای اسکای‌روم برگزار شد.

در این نشست، اعضا داستان‌هایشان را خواندند و عزت صدیقی لویه و سایر اعضا، نقد و بررسی کردند. صوفیا راسخ داستان «میان دو قدم» را خواند و ارتباط آن با مسابقه خاتم و ضرورت دور شدن از قضاوت‌های شخصی مورد بحث قرار گرفت.

همچنین تینا سادات طباطبایی داستان «چراغِ پشتِ پنجره» را خواند و درباره شخصیت‌های داستان، پنهان ماندن خطای شخصیت منفی داستان و ارتباط آن با بخشندگی پیامبر گفتگو شد.

ساجده پارسا داستان «پاسخی از نور گیراتر» را خواند و درباره زبان عاطفی داستان و ارتباط آن با زمان روایت داستان که از منظر حضرت خدیجه بود گفتگو شد. این نوآوری مورد توجه اعضا قرار گرفت.

ریحانه عادلی نیز داستان خود را در فضای مجازی به اشتراک گذاشت و اعضا آن را نقد و بررسی کردند. در ادامه نرگس خاکراه نیز درباره طرح داستانش و پایان بندی آن گفتگو کرد.

صدیقی در پایان نشست از اعضا که در این جشنواره شرکت کردند تشکر کرد و یادآور شد: این فرصت خوب مطالعه درباره سیره پیامبری است که به اخلاق شهره است و مدتی همه‌ی ما با این دنیای زیبا دست به قلم و همراه بودیم.

گفتنی است یازدهمین دوره جشنواره خاتم، با محوریت تولید آثار ادبی مرتبط با سیره پیامبر اکرم (ص)، بر بازنمایی، بازگویی و بازآفرینی شخصیت و سبک زندگی آن حضرت در قالب‌های داستان کوتاه، داستانک، داستان کوچک، داستان مینیمال و طرح رمان تمرکز دارد. مهلت ارسال آثار به این جشنواره تا پایان تیر ۱۴۰۵ تمدید شده است.

پنجمین کارگاه آموزشی یازدهمین دوره جشنواره خاتم، حضوری و مجازی برگزار شد

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت