عنوان خدمت:

امانت کتاب به اعضاء کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان 

   شناسه خدمت :

17022265100

   نوع خدمت :

G2C/غیر الکترونیکی

   شرح خدمت :

کودکان و نوجوانان سراسر کشور می توانند با عضویت در کانون از خدمت امانت کتاب استفاده کنند.

   مدارک مورد نیاز :

کد ملی- یک قطعه عکس - هزینه ثبت‌نام- همراه داشتن آدرس محل سکونت و شماره تماس

  مراحل گردش کار :

مراجعه به مرکز فرهنگی هنری، نزدیک محل سکونت - ارائه مدارک مورد نیاز برای ثبت نام- ثبت نام و دریافت کارت عضویت یک‌ساله

   واجدین شرایط دریافت خدمت :

کودکان ونوجوانان 6 تا 16 سال

  جزئیات خدمت:

متوسط مدت زمان ارایه خدمت:

5 دقیقه

ساعات ارائه خدمت

ساعت 8 صبح الی 14

تعداد بار مراجعه حضوری

سه روز در هفته (یک روز در میان)

هزینه ارائه خدمت(به ریال):

تنها یک‌باردر زمان ثبت نام در مرکز هزینه پرداخت می‌شود.نسبت به ویژگی مرکز هزینه متفاوت است.

   نحوه دسترسی به خدمت:

آدرس اینترنتی(تحویل خدمت):

 ندارد

پست الکترونیک:

farhangi@kpf.ir

تلفن گویا یا مرکز تماس:

 021-88971203

مسئول اصلی ارائه خدمت:

معاونت فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان

شناسنامه خدمت:

دانلود شناسنامه(فلوچارت) pdf

نحوه دسترسی به شکایت از خدمت:

ورود به صفحه پیشنهادات و انتقادات

نظرسنجی:

نظرسنجی

سوالات متداول خدمت :

صفحه سوالات

بیانیه سطح توافق خدمت:

بیانیه سطح توافق خدمت

  • 1404/11/12 - 12:41
  • تعداد بازدید: 113
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نشست صمیمانه مهمان دو پنجره با معاون فرهنگی خراسان رضوی

نشست صمیمانه ‌فاطمه نفری مهمان برنامه «دو پنجره» با معاونت فرهنگی استان چهارشنبه ۸ بهمن برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خراسان رضوی سمیه سلامی‌راد با اعلام این خبر گفت: در نشست صمیمانه‌ای که مهمان برنامه «فاطمه نفری» با حضور معاونت فرهنگی اداره کل محمدعلی خلاقی و کارشناسان ادبی استان برگزار شد فاطمه نفری از اهمیت هویت و لزوم پرداختن آن برای کودکان و به ویژه نوجوانان گفت و معاون فرهنگی استان ضمن تایید آن یادآور شد که تلاش داریم اعضای باشگاه سیمرغ تخصص، تعهد و تفکر انتقادی و مهارت‌های مختلف زندگی را در کنار عناصر داستان، آموزش ببینند.

خلاقی افزود: بحث تربیتی این باشگاه برای ما مهم است چرا که مراجعین کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به این نهاد، اطمینان دارند و از طیف‌های مختلفی به آن مراجعه می‌کنند.

معاون فرهنگی اداره کل یادآور شد: در بخش ادبی، نوجوان‌های توانمند و صاحب قلم داریم. علی‌رغم هوش بالای نوجوانان مطلع شدیم که آن‌ها از فضاهای تاریخی و سیاسی جامعه دورند. در حوادث اخیر لزوم اهمیت به هویت خود را بیشتر نشان داد و امیدواریم که در نشست «دو پنجره» و کارگاه‌های برگزار شده در قالب تکلیف محور و یا کارگاهی با محوریت وقایع روز، نوجوانان به بحث و گفتگو بنشینید.  

نویسنده کتاب «یلدا کنار تو» گفت: از ۱۴۰۱ بحث هویت و پرسشگری دغدغه من بوده است و تلاش کرده‌ام آن را در تمامی رمان‌هایم نشان بدهم. او گفت: حضور در این نشست‌ها برای من مایه امیدواری است و می‌دانم که تلاش‌های ما جواب خواهد داد.

خلاقی در پایان ضمن تاکید بر بروز رسانی سیستم آموزشی علاوه بر ابزار در نگاه و اندیشه گفت: ما باید همچنان افرادی چون بزرگان این سرزمین تحویل جامعه دهیم و اسامی اینان در کنار اسامی بزرگانی چون فردوسی، عطار و ... شنیده شود.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت