مرکز فرهنگی و هنری نیشابور2

این مرکز از سال  68   فعالیت های فرهنگی ، هنری و ادبی خود را آغاز نموده است .


 


خدمات مرکز :

 

 کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 6سال کامل تا 22 سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی (ادبی – عکاسی – نقاشی – انیمیشن )

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

 

امکانات ویژه مرکز :

 

 سالن مطالعه کودک و نوجوان مشترک / یک کلاس هنری برای (نقاشی – سفالگری) یک کلاس (انیمیشن – عکاسی)

امکانات کارگاهی :

 

 کارگاه نقاشی / کارگاه عکاسی / کارگاه سفال / کارگاه  پویانمایی

خدمات فراگیر :

 

 خدمات رسانی به کودکان ونوجوانان دارای نیازهای ویژه انجام نمی شود.(مگر در غالب بازدید از طرف مدارس آنها وبا برگزاری  کارگاه های هنری و فرهنگی)

روز و ساعات فعالیت :

 

 شنبه 11:30 الی 17:30                 سه شنبه 8 الی14

یکشنبه 11:30 الی 17:30             چهارشنبه 8 الی14

دوشنبه11:30 الی17:30                پنج شنبه 8 الی14

پرسنل :

 

 1مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 3 نفر نیروی هنری - 1نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه 40000 تومان برای عضویت یکساله در مرکز حقیقی


نشانی :

 

 نیشابور بلوار جانبازان بین جانبازان 3 و 5 داخل پارک کانون 

تلفن :

 

 05142611627

مسئول مرکز :

 

 خانم فاطمه انجیدنی


جهت عضویت به لینک زیر مراجعه نمایید


 

  • 1404/01/27 - 11:42
  • تعداد بازدید: 477
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آیین تکریم معاون اداری، مالی کانون استان خراسان رضوی

سه شنبه ۲۷ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ مراسم تکریم و تودیع احمدرضا افشاری معاون اداری، مالی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی در سالن جلسات دفتر استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، محمدمهدی حسین‌پور در ابتدای جلسه ضمن تشکر از زحمات احمدرضا افشاری در سمت معاون اداری، مالی کانون استان گفت:

درست است که دیگر حضور ایشان را در کانون نداریم اما دلهایمان به هم نزدیک است؛ ضمن اینکه با توجه به حوزه کاری ایشان و تصدی جایگاه ریاست سازمان دانش‌آموزی استان، در حوزه فعالیت‌های مشترک و هم‌افزایی و بهره‌مندی دو سازمان از ظرفیت‌های یکدیگر جای کار بسیار است و قطعاً به برکت حضور آقای افشاری اتفاقات خوبی در این زمینه رقم خواهد خورد.

در ادامه مراسم، افشاری معاون سابق اداری مالی، استان با مروری بر روزهای خوب فعالیتش در کانون گفت: بارها گفته‌ام که یکی از بهترین و درخشان‌ترین دوره‌های کاری من در کانون گذشت و تجربیاتی ارزشمند و جدید را در کنار همکاران کانون اندوختم. با توجه به ظرفیت‌های بیشمار کانون امیدوارم ارتباط و هم‌افزایی میان آموزش و پرورش و کانون بیش از پیش صورت پذیرد و شخصا در سازمان دانش‌آموزی که رسالتش ارتقاء مهارت‌های اجتماعی دانش‌آموزان است و روش‌ها و فعالیت‌های کانون می‌تواند در این راستا موثر باشد؛ تلاش خواهم کرد.

محمدعلی خلاقی معاون فرهنگی استان نیز با اشاره به اینکه آقای افشاری از این پس نماینده و دوست کانون در مجموعه آموزش و پرورش و سازمان دانش‌آموزی هستند و به نوعی می‌توانند زمینه‌ساز اتفاقات مشترک خوب در حوزه فعالیت‌های فرهنگی، هنری و ادبی برای کودکان و نوجوانان باشند برای ایشان آرزوی موفقیت کردند.

پخش گوشه‌ای از فعالیت‌های افشاری در دوران تصدی پست معاونت اداری، مالی استان، صحبت‌ها وقدردانی همکاران، اهداء لوح تقدیر و هدیه‌ای به رسم یادبود و گرفتن عکس یادگاری ازدیگر بخش‌های این مراسم بود.

آیین تکریم معاون اداری، مالی کانون استان خراسان رضوی

آیین تکریم معاون اداری، مالی کانون استان خراسان رضوی

آیین تکریم معاون اداری، مالی کانون استان خراسان رضوی

 

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت