مرکز فرهنگی و هنری شماره 8 مشهد

این مرکز از سال 1391 فعالیت های فرهنگی ، هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . 


 


خدمات مرکز :

 

 کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 6 سال کامل تا ۲۲ سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

 دارای یک سالن مطالعه،یک اتاق سفال می باشد

امکانات ویژه مرکز :

 

 کارگاه هنری/مرکز کافنا

امکانات کارگاهی :

 

 کارگاه نقاشی / کارگاه عکاسی / کارگاه سفال /کارگاه خوشنویسی/کارگاه ادبی

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

 

شنبه تا چهارشنبه ساعت 8 الی 14

 

پرسنل :

 

 2مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - ۲ نفر نیروی هنری – 1 نیروی ادبی -1نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه 50000 تومان برای عضویت یکساله در مرکز حقیقی


نشانی :

 

 مشهد،خیابان قاسم آباد،شهرک رازی، شهید محمدی۱۰، پور ابراهیم ۲ 

تلفن :

 

 05136674430

مسئول مرکز :

 

 خانم فریبا گلستانه


جهت عضویت به لینک زیر مراجعه نمایید


 

 

 

 

  • // - 11:51
  • تعداد بازدید: 800
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
وزیر آموزش و پرورش:

نگاه دولت به آموزش‌وپرورش و سازمان‌های وابسته آن، به‌ویژه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، سرمایه گذاری فرهنگی‌ست

نگاه دولت به آموزش‌و‌پرورش و سازمان‌های وابسته آن، به‌ویژه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، سرمایه گذاری فرهنگی‌ست

پیشنهاد تجمیع ادارات کل و سازمان‌های وابسته به آموزش‌وپرورش از جمله کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، موضوعی‌ست که اخیراً مطرح شده و نگرانی‌ها و دغدغه‌هایی را در فضای فرهنگی جامعه به دنبال داشته است.

در این خصوص وزیرآموزش‌وپرورش در گفتگو با خبرنگاران گفت: طرح تشکیل سازمان آموزش‌وپرورش در هر استان، صرفاً یک پیشنهاد است که از سوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی مطرح شده است.

علیرضا کاظمی وزیر آموزش‌وپرورش در خصوص طرح تجمیع واحدهای مرتبط با آموزش‌وپرورش، اظهار کرد: موضوع تجمیع ادارات کل و سازمان‌های وابسته به آموزش‌وپرورش یعنی «اداره کل آموزش‌وپرورش، نوسازی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و دانشگاه فرهنگیان» و تشکیل سازمان آموزش‌وپرورش در هر استان و سپس تفویض اختیارات مالی و اداری از ستاد به استان‌ها، صرفاً یک پیشنهاد است که از سوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی مطرح شده است.

وی ادامه داد: در وزارت آموزش و پرورش هیچ‌گونه اظهار نظری در این خصوص صورت نگرفته یا جلسه‌ای برگزار نشده است؛ لذا ابراز نگرانی در این خصوص فاقد وجاهت است.

کاظمی تصریح کرد: نگاه دولت به آموزش و پرورش و مجموعه سازمان‌های وابسته به آن، به‌ویژه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، سرمایه‌گذاری فرهنگی است.

شایان ذکر است طرح تقویت نظام آموزش‌وپرورش در دستور کار کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس قرار دارد که در آن پیشنهاد شده است اداره کل آموزش‌وپرورش، اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس، دانشگاه فرهنگیان و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در کنار یکدیگر تجمیع شوند و سازمان آموزش‌وپرورش استان شکل گیرد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت