مرکز فرهنگی و هنری صدخرو

این مرکز ازسال1378 فعالیت های فرهنگی ، هنری خود را آغاز نموده است . 



خدمات مرکز :

 

 برگزاری  کلاس نقاشی

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

اجرای نمایش های عروسکی و و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

 سالن مطالعه . کلاس هنری . اتاق کتابهای مرجع 

امکانات ویژه مرکز :

 

 سالن مطالعه کودک و نوجوان / کلاس هنری

امکانات کارگاهی :

 

 کارگاه نقاشی

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

شنبه تا چهارشنبه ساعت 8 الی 14

پرسنل :

 

 1مربی مسئول فرهنگی .1مربی هنری .1خدمات .

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه 20000 تومان برای عضویت یکساله در مرکز حقیقی


نشانی :

 

 شهرستان داورزن .روستای صدخرو . خیابان فاضل .روبروی مدرسه امام جعفر صادق (ع) . 

تلفن :

 

 05145923431

مسئول مرکز :

 

 خانم  زهرا صالح غفاری


جهت عضویت به لینک زیر مراجعه نمایید


 

  • // - 11:07
  • تعداد بازدید: 7337
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
خراسان‌رضوی

جلسه شورای پایگاه مقاومت بسیج کارکنان کانون خراسان‌رضوی

اولین جلسه شورای پایگاه مقاومت بسیج شهید سلیمانی با حضور مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان‌رضوی و اعضای شورا در روز شنبه ۱۵شهریور۱۴۰۰ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی  اداره کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان خراسان رضوی، مدیر کل کانون استان خراسان رضوی در جمع اعضای شورای پایگاه مقاومت بسیج شهید سلیمانی در سخنانی به سابقه تشکیل بسیج به عنوان یک نهاد ارزشی و انسان‌ساز و اثرگذار اشاره و بر استفاده از ظرفیت‌های بسیج به عنوان الگویی مناسب برای  کودکان و نوجوانان وآینده‌سازان کشور عزیزمان تاکید کرد.

ابراهیم زره‌ساز با بیان اینکه کودک و نوجوان  امروز باید معنی حس خلق، فداکاری، حسن رفتارو فضایل اخلاقی را بداند به رسالت مربیان در این زمینه اشاره  و بر استفاده از فعالیت‌ها، ظرفیت‌های کانون و بهره گیری از تجربیات و شیوه‌های خلاقانه  و مبتکرانه مربیان  جهت آشنایی هر بیشتر کودکان ونوجوانان  با باورهای ارزشمند بسیج تاکید کرد.

شایان ذکر است در این جلسه اعضای شورای پایگاه مقاومت شهید سلیمانی به ارائه نقطه نظرات در خصوص بهره‌گیری از ظرفیت‌های کانون، استفاده از شیوه‌های خلاقانه و به روز در اجرای فعالیت‌ها، تدارک بازدید  و اردوهای فرهنگی «برای همکاران و اعضا»، تهیه و توزیع بسته‌های آموزشی  و استفاده از فضاسازی و تبلیغات محیطی پرداختند.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت