مرکز فرهنگی و هنری  شماره 1 مشهد

این مرکز از سال ۱۳۴۲ فعالیت های فرهنگی ، هنری و ادبی خود را آغاز نموده است.



خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 6 سال کامل تا ۲۲ سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

دارای دو کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر،

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن مطالعه / سالن آمفی تئاتر / کارگاه هنری

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه نقاشی / کارگاه سفال

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

شنبه 11:30 الی 17:30               سه شنبه 8 الی14

یکشنبه 11:30 الی 17:30             چهارشنبه 8 الی14

دوشنبه11:30 الی17:30              پنج شنبه 8 الی14

پرسنل :

 

۱مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز_ 2 نفر نیروی هنری - 1نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه 40000 تومان برای عضویت یکسالانه در مرکز حقیقی


نشانی :

 

مشهد،۱۷ شهریور،۱ نبش حنایی ۱۴ داخل پارک میرزا کوچک خان 

تلفن :

 

05138545132

مسئول مرکز :

 

خانم مریم ولی نیا


جهت عضویت به لینک زیر مراجعه نمایید


 

  • 1404/10/20 - 10:25
  • تعداد بازدید: 14
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دست مغول از آستین پهلوی بیرون زد

کتابخانه شماره یک کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیشابور در آتش خشم و کینه مزدوران آمریکایی صهیونی، پادوی پهلوی سوخت.

این مرکز به عنوان قدیمی‌ترین نهاد فرهنگی و هنری در اختیار کودکان و نوجوانان نیشابوری بود تا در آن استعداد خود را کشف کنند و به بالندگی برسانند.  مرکزی که با قدمتی پنجاه ساله شاهد حضور هنرمندان، پژوهشگران و نویسندگان به نامی بود که هر یک امروز در عرصه کشور چهره‌ای شناخته شده و صاحب سبک هستند.

مرکزی که با دارا بودن کتابخانه پستی، امکان دسترسی کودکان و نوجوانان روستایی و مناطق کم برخوردار و حاشیه شهر به منابع مطالعاتی مناسب را مرتفع می‌کرد. کتابخانه‌ای که در سه سال گذشته بیشترین آمار امانت کتاب را در میان کتابخانه‌های پستی کشور دارا بود و نقطه امید و روشنی بود برای بچه‌هایی که عاشقانه کتاب می‌خواندند و به آینده چشم دوخته بودند.

اینجا هیچ حرفی جز همراهی و مهربانی و آرزوی خیر و نیکی برای همه مردم آزاده جهان میان بچه‌ها و مربیان رد و بدل نمی‌شد. هیچ سخنی از زشتی و سیاهی راه نداشت. هر چه بود رشته مهر و محبت بود که میان بچه‌ها و مربیان آنها بسته شده بود که به تنهایی می‌توانست جهانی را نجات دهد.

دست مغول از آستین پهلوی بیرون زد

مراکز کانون در سراسر ایران بعد از پیروزی انقلاب اسلام و استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی نه تنها به جای خود ماندند، بلکه ارتقاء یافتند، تعدادشان بیشتر شد، زیباتر به چشم آمدند، اعتماد خانواده‌ها را جلب کردند، رشد کردند، بچه‌های بیشتری را پذیرا شدند، حتی در دورترین نقاط با افزایش مراکز سیار، تا ایران اسلامی را بسازند، تا پلی باشند از امروز به فردا.

و حالا همان‌ها که ادعای غم مردم دارند، همان‌ها که در بیانیه‌های ریز و درشت خود فریاد می‌زنند کاری با مردم عادی ندارند، همان‌ها که خود را صاحب این مملکت می‌دانند! و غافل از آنکه منفور ملت هستند، با دادن فراخوان به مزدوران چشم و گوش بسته‌شان این خانه امید بچه‌ها را به تلی از خاکستر تبدیل کردند و با افتخار بر دیوار سوخته آن از برگشتن خود نوشتند.

دست مغول از آستین پهلوی بیرون زد

دیروز مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیشابور در میان خرابه‌های به جا مانده از آتش کین بازماندگان خلف مغول، اشک ریختند و خاطرات را مرور کردند. در هر گوشه از مرکز چهره روشن بچه‌ها را دیدند، صدای شادی و خنده آنها را شنیدند، روزهای رفته عمرشان را مرور کردند و گریستند. اما با یک امید روشن بغض مانده در گلوی خود را نگه داشتند که دوباره می سازیم، با دعای خیر بیش از ۱۸۰۰ عضو، با دستهای مهربانی که به هم داده خواهند شد و یک بار دیگر ققنوس‌وار از دل خاکستر مرکز امید بچه‌ها را زنده خواهیم کرد و آن روز دیر نخواهد بود.

دست مغول از آستین پهلوی بیرون زد

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت