هفتهی ملی و روز جهانی کودک؛
تحقق شهر بدون کودک بازمانده از تحصیل با مشارکت دستگاههای مختلف
به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، حجتالاسلام حسن منصوریان در جلسه کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس که همزمان با روز جهانی کودک و شروع هفته ملی کودک در محل اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خراسان رضوی برگزار شد، اظهارکرد: یکی از محورهای مورد توجه شورای ششم، «مشهد، شهر دوستدار کودک» بوده که ذیل معاونت برنامهریزی شهرداری تعریف شده است.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: براساس برخی گزارشها، بالغ بر ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در مشهد مقدس داریم؛ این آسیب را میتوان با بسیج امکانات و ظرفیتهای مختلف و خیرین سامان داد ولی تحقق آن، در گرو پرهیز از فعالیتهای جزیرهای و تمرکز صرف روی یک حوزه مشخص تا دست یافتن به نتیجه است.
حجتالاسلام منصوریان با اشاره به رویکرد مردممحور مدیریت شهری در حوزه فرهنگی و اجتماعی، افزود: یکی از نکات حائز اهمیت در این خصوص، بهرهگیری از ظرفیت کودکان مستعد مشهدی در رویدادهای مختلف است؛ در این شهر کودکان و نوجوانان با ظرفیتی داریم که هرکدام میتوانند در یک حوزه مشخص نقشآفرینی و هنرنمایی کنند.
یکی از ایدههای مطرح شده در این جلسه، راهاندازی «خانه بازی و سرگرمی» بود که با استقبال رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس همراه شد و تصریح کرد: ایجاد این مرکز فرهنگی و اجتماعی، ایده بسیار خوبی بوده که به ویژه با محوریت حاشیه شهر میتواند اجرایی شود؛ مبنای این زیرساخت، تربیتی است و روابط خانوادگی را استحکام میبخشد.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با بیان اینکه رویکرد اصلی مدیریت شهری درخصوص آسیبهای اجتماعی، مبتنی بر «حل مساله» است، گفت: مسائل اجتماعی نسبت به ظرفیتهای حاکمیتی و مردمی بسیار ناچیز هستند ولی کنشگران این حوزهها با یکدیگر شبکه نیستند.
حجتالاسلام منصوریان در ادامه با اشاره به کودکان بازمانده از تحصیل، از آن به عنوان یک آسیب اجتماعی یاد کرد و گفت: براساس برخی گزارشها، بالغ بر ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در مشهد مقدس داد ولی تحقق آن، در گرو پرهیز از فعالیتهای جزیرهای و تمرکز صرف روی یک حوزه مشخص تا دست یافتن به نتیجه است.