مرکز فرهنگی و هنری سیار روستایی گناباد

مرکز سیار روستایی گناباد در بهمن ماه  سال  1397   فعالیت های فرهنگی ، هنری و ادبی خود را آغاز نموده است .


 


خدمات مرکز :

 

 اجرای فعالیت های فرهنگی،هنری و ادبی ویژه اعضا حقیقی

بخش های مرکز :

 

 فضای کتابخانه ای و قفسه بندی شده داخل مینی بوس

امکانات ویژه مرکز :

 

 

امکانات کارگاهی :

 

 

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

 از شنبه تا پنج شنبه ساعت 8 الی 14 

پرسنل :

 

 1نفر مربی فرهنگی

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  (ثبت نام به صورت رایگان می باشد.)


نشانی :

 

 گناباد - بلوار صددستگاه- روبه روی پارک مادر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکز یک گناباد  

تلفن :

 

 05157222426 

مسئول مرکز :

 

 آقای حسین ترابی مند 


جهت عضویت به لینک زیر مراجعه نمایید


 

 

 

 

  • 1404/03/11 - 06:43
  • تعداد بازدید: 334
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری اولین گردهمایی سراسری همکاران کانون استان خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴

شنبه ۱۰ خردادماه ۱۴۰۴ اولین گردهمایی سراسری همکاران کانون استان خراسان رضوی در اردوگاه جوادالائمه طرقبه با حضور مدیرکل، معاونین، کارشناسان ستادی، مسئولین، مربیان و همکاران مراکز فرهنگی استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی،  این گردهمایی با هدف برنامه‌ریزی تابستان پیش رو و غنی‌سازی اوقات فراغت برگزار و با حضور فروهر معدنی مدیر کل آفرینش‌های فرهنگی کانون کشور و  امامی‌راد نماینده مردم چناران، طرقبه، شاندیز و گلبهار در مجلس شورای اسلامی و برگزاری کارگاه‌های مختلف آموزشی از جمله بازی و سرگرمی و روانشناسی همراه بود.

محمدمهدی حسین پور مدیر ضمن خیرمقدم به همکاران کانون استان گفت: گردهمایی علاوه بر اینکه فرصت تجدید دیدار را فراهم می‌کند فرصت مغتنمی برای تبادل تجربیات خصوصاً در آستانه ایام تابستان و  برنامه‌های اوقات فراغت است.  

وی با اشاره به همدلی مثال زدنی که میان همکاران کانون و در فضای کتابخانه‌ها جاری است گفت: دغدغه ما رصد کردن و شناسایی مسائل استان و برنامه‌ریزی جهت رفع آنهاست. یکی از مهمترین مسائلی که همه ما با آن مواجهیم مهجوریت کانون است و فرمایش درست مقام معظم رهبری که کانون در انزواست و باید از این انزوا خارج شود؛ از این رو تلاش‌ها و برنامه‌ریزی های ما هم در همین راستا و حل این مساله بوده و هست.

مدیرکل استان در ادامه افزود: تلاش ما شناساندن فعالیت‌های کانون و پویایی آن در هر فرصت مناسبی به مسئولین کشوری، استانی و شهرستان‌هاست و در همین راستا بازدیدهای استانی و دیدار با فرمانداران و مسئولین در دستور کار قرار گرفته است که با لطف خدا از ابتدای سال به جز سه شهرستان، بقیه مناطق و مراکز استان مورد بازدید قرار گرفته‌اند و دیدارهای موثر و ثمربخش با فرمانداران و مسئولین این شهرستان‌ها صورت گرفته است.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت