مرکز فرهنگی و هنری سیار شهری 1 مشهد

ین مرکز از سال  1380  فعالیت های فرهنگی ، هنری و ادبی خود را آغاز نموده است .



خدمات مرکز :

 

ارائه کلیه خدمات فرهنگی/هنری و ادبی برای اعضا کودک و نوجوان

بخش های مرکز :

 

خودروی سازمانی

امکانات ویژه مرکز :

 

ال سی دی جهت پخش محصولات فرهنگی کانون

امکانات کارگاهی :

 

 

خدمات فراگیر :

 

خدمت رسانی رسانی تمامی اعضا فارغ از جنسیت و وضعیت جسمانی

روز و ساعات فعالیت :

 

هر روز از ساعت 8 تا 14

پرسنل :

 

1نفر مربی فرهنگی

شرایط عضویت :

 

داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه به صورت رایگان  برای عضویت در مرکز حقیقی 


نشانی :

 

مشهد ، خیابان قاسم آباد،شهرک رازی، شهید محمدی۱۰، پور ابراهیم ۲

تلفن :

 

05136674430

مسئول مرکز :

 

محسن ساجدی فر


جهت عضویت به لینک زیر مراجعه نمایید


 

 

 

 

  • 1404/09/26 - 10:02
  • تعداد بازدید: 97
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کارگاه تخصصی «آموزش عروض و قافیه» ویژه اعضای باشگاه سیمرغ خراسان رضوی

کارگاه آموزشی «عروض و قافیه» به‌عنوان بخشی از سلسله نشست‌های تخصصی ویژه اعضای باشگاه سیمرغ استان خراسان رضوی و با هدف توسعه مهارت‌های سرودن شعر و ارتقای دانش ادبی نوجوانان برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، این کارگاه آموزشی با حضور مهدی آخرتی، شاعر و دبیر ادبیات، روز چهارشنبه ۱۹ آذرماه ۱۴۰۴ در مرکز آفرینش‌های ادبی کانون خراسان رضوی برگزار شد.

زکیه عباسی، مسئول باشگاه سیمرغ، در توضیح این برنامه گفت: «این نشست با حضور جمعی از نوجوانان مستعد حوزه شعر از اعضای باشگاه سیمرغ سراسر استان، به‌صورت حضوری و مجازی در دفتر استان برگزار شد و به آموزش یکی از مباحث بنیادین شعر، یعنی عروض و قافیه، اختصاص داشت.»

وی با اشاره به روند برگزاری این نشست اظهار داشت: «در این کارگاه، مباحث عروض و قافیه به‌صورت کاربردی و مرحله‌به‌مرحله ارائه شد و اعضای نوجوان در پایان نشست، تمرین‌هایی در زمینه تشخیص وزن اشعار پیشنهادی را انجام دادند.»

در جریان این نشست دو ساعته، اعضای باشگاه ادبی سیمرغ با مفاهیمی همچون نقش عروض در شعر، شیوه بخش‌بندی ابیات و تشخیص وزن شعری آشنا شدند.

در پایان برنامه، اعضای نوجوان باشگاه ادبی سیمرغ به شعرخوانی از آثار خود پرداختند. مدرس کارگاه ضمن قدردانی از همراهی اعضا، بر استمرار تمرین و توجه به کاربرد عملی مباحث آموزشی در سرایش شعر تأکید کرد.

مهدی آخرتی از چهره‌های شناخته‌شده شعر در استان خراسان رضوی است و بیش از ۲۲ سال سابقه حرفه‌ای در حوزه ادبیات دارد. از وی تاکنون دو مجموعه شعر با عناوین «فردا دریا می‌شویم» و «تو بی‌دلیل زیبایی» منتشر شده و داوری جشنواره‌های ادبی متعددی از جمله فانوس، میلاد رضوی، مهدویت و دیگر رویدادهای ادبی در کارنامه حرفه‌ای او به ثبت رسیده است.

کارگاه تخصصی «آموزش عروض و قافیه» ویژه اعضای باشگاه سیمرغ خراسان رضوی

 

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت