مرکزفرهنگی و هنری  تربت حیدریه

این مرکز از سال  1354 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است .


 


خدمات مرکز :

 کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال

اجرای فعالیت های فرهنگی،هنری و ادبی

برگزاری کارگاههای تخصصی

بخش های مرکز :

 کتابخانه در دو بخش کودک و نوجوان ، سالن آمفی تئاتر

امکانات ویژه مرکز :

 

امکانات کارگاهی :

 کارگاه نقاشی / کارگاه عکاسی / کارگاه سفال  / کارگاه شعر/ کارگاه داستان

خدمات فراگیر :

 خدمات رسانی به کودکان ونوجوانان دارای نیازهای ویژه انجام می می شود.

روز و ساعات فعالیت :

 

شنبه تا چهارشنبه ساعت 8 الی14 

 

پرسنل :

 1مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری – 1 نفر نیروی ادبی -1نفر خدمات

شرایط عضویت :

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه 50000 تومان برای عضویت یکساله در مرکز حقیقی


نشانی :

 

 تربت حیدریه،خیابان قائم جنب استخرامیرالمومنین ، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تلفن :

 

 05152223450

مسئول مرکز :

 

 الهه چاکری


جهت عضویت به لینک زیر مراجعه نمایید


 

  • 1405/02/20 - 09:37
  • تعداد بازدید: 20
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تبادل تجربه در نشست فصلی مربیان و رابطین ادبی

اولین وبینار نشست فصلی مربیان و رابطین ادبی استان خراسان رضوی در سال ۱۴۰۵ برگزار شد.

 به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خراسان رضوی، نسرین نامور سرپرست مرکز آفرینش‌های ادبی استان، با اعلام این خبر گفت: این نشست صبح چهارشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ به صورت مجازی و حضوری و با همراهی ۱۲ رابط و مربی ادبی برگزار شد.

شروع نشست با قدردانی از تلاش‌های سمیه سلامی‌راد آغاز شد و در ادامه تلاش پیگیر در زنده نگه داشتن چراغ واحد ادبی درخواست شد. این نشست که با همراهی زهره معماری‌نسب کارشناس مسئول فرهنگی همراه بود با سخنان ایشان ادامه یافت. معماری نسب از مربیان فرهنگی خواست در برنامه‌ریزی سال جدید برگزاری کارگاه‌های ادبی را مد نظر داشته باشند و به جبران کسری مربی ادبی در مراکز اهتمام داشته باشند.

الهام فلاح مربی ۱۲۰ ساعت قوچان از تجربه کارگاه خود گفت و به اهمیت خواندن اثر توسط عضو در پرورش خلاقیت سخن گفت. زهره اکبرآبادی مربی مسئول کتابخانه روستایی نیشابور و رابط ادبی در اهمیت خواندن کتاب مرتبط با تجربه ادبی سخن گفت.

ناهید ترشیزی مربی ۳۰ ساعت مرکز تربت حیدریه درباره اهمیت پرورش حواس در طرح‌های ادبی سخن گفت و چند نمونه از این طرح‌ها را یادآور شد.

عاطفه رنگ‌آمیز طوسی مربی فرهنگی مرکز تخصصی ادبی نیز به تاثیر اشعار و نویسندگان بر آثار اعضا سخن گفت و درباره تقویت اعتماد به نفس عضو برای خلق اثر، نکاتی را یادآور شد.

نامور افزود: معرفی باشگاه سیمرغ و باشگاه قاف توسط عزت صدیقی لویه کارشناس ادبی بخش دیگر برنامه بود. صدیقی با اشاره به جذب شاعران نوجوان ۱۲ تا ۱۵ سال در باشگاه قاف از همکاران استان خواست در معرفی اعضا و دانش‌آموزان توانمند شاعر اهتمام داشته باشند.

نسرین نامور در پایان اعلام کرد: مرکز آفرینش‌های ادبی با توجه به گستردگی استان، با کمبود جدی مربی ادبی مواجه است و امید داریم نشست‌هایی از این دست به همراهی و همکاری مربیان فرهنگی با گرایش ادبی منجر شود و کودکان و نوجوانان از تخصص این دوستان بهره‌مند شوند.   

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت