مرکزفرهنگی و هنری جیم آباد 

این مرکز از سال1372 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است .


 


خدمات مرکز :

 کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 6 سال کامل تا 17سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی 

بخش های مرکز :

 دارای یک  کتابخانه کودک ونوجوان

امکانات ویژه مرکز :

 سالن مطالعه کودک / سالن مطالعه نوجوان

امکانات کارگاهی :

 کارگاه نقاشی / کارگاه سفال /کارگاه خوشنویسی

خدمات فراگیر :

 

روز و ساعات فعالیت :

 شنبه 11:30 الی 17:30            سه شنبه 8 الی14

یکشنبه 11:30 الی 17:30         چهارشنبه 8 الی14

دوشنبه11:30 الی17:30            پنج شنبه 8 الی14

پرسنل :

 ۱ نفرمربی فرهنگی و  مسئول مرکز- 1 نفر نیروی هنری

شرایط عضویت :

  داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه 20000 تومان برای عضویت یکساله در مرکز حقیقی


نشانی :

 

 25 کیلومتری جاده مشهد-فریمان،جیم آباد،خیابان امام رضا (ع) 6،سمت راست نبش کوچه شهید یعقوبی2،کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکز جیم آباد 

تلفن :

 

 05133533311

مسئول مرکز :

 

 خانم سمیه غضنفری


جهت عضویت به لینک زیر مراجعه نمایید


 

  • 1404/02/29 - 09:47
  • تعداد بازدید: 469
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دیدار مدیر کل کانون خراسان رضوی با فرماندار جغتای

در ادامه بازدیدهای استانی و دیدار با فرمانداران شهرستان‌ها مدیر کل کانون استان با فرماندار جغتای دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، یکشنبه ۲۸ اردیبهشت، محمدمهدی حسین‌پور مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خراسان رضوی، همراه کارشناس عمرانی استان و مسئول مرکز فرهنگی، هنری جغتای با ابراهیمی فرماندار شهرستان جغتای دیدار و گفتگو کرد.

محور گفتگوها حمایت و همراهی و گسترش همکاری‌ها در راستای توسعه فعالیت‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در شهرستان جغتای و بهره‌مندی بیشتر مخاطبین از فعالیت‌های کانون بود.

حسین‌پور مدیر کل کانون استان با اشاره به فعالیت‌های خوب مربیان مرکز فرهنگی جغتای گفت: خروجی این فعالیت‌ها و تلاش‌ها را در درخشش اعضا مرکز شاهدیم. انتخاب طهورا ماهزاده به عنوان قصه‌گوی برگزیده در بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی و یا انتخاب مردمی نمایش «آش شله قلمکار» کار اعضا و مربیان مرکز جغتای و پخش آن از شبکه ملی پویا که از جمله افتخارات این مرکز، شهرستان جغتای و استان است.

وی در ادامه افزود: قطعاً توجه بیشتر مسئولین شهرستان به کانون پرورش فکری در گسترش این فعالیت‌ها و به ثمر نشستن استعداد کودکان و نوجوانان جغتای کمک شایانی خواهد کرد.

ابراهیمی فرماندار جغتای نیز پس از اینکه در جریان فعالیت‌ها و همچنین موفقیت‌های اعضا و مربیان جغتای قرار گرفت گفت: تاثیر فعالیت‌های فرهنگی، هنری و ادبی کانون و تخصص مربیان آن بر هیچ کسی پوشیده نیست و با توجه به نیاز شهرستان و جمعیت دانش‌آموزی آن به امید خدا در زمینه افتتاح مرکز شماره 2 و اختصاص زمین برای آن، مساعدت خواهیم کرد.

فرماندار جغتای همچنین با توجه به روستاهای زیاد این منطقه که اغلب فاقد کتابخانه و مراکز فرهنگی هستند به ضرورت راه‌اندازی کتابخانه سیار جغتای و همکاری و مساعدت در این زمینه نیز تاکید کرد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت