مرکز فرهنگی و هنری خواف

این مرکز از سال  1383   فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است .



خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

 

بخش های مرکز :

 

 دارای  کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر

امکانات ویژه مرکز :

 

 سالن مطالعه / سالن آمفی تئاتر / کارگاه هنری

امکانات کارگاهی :

 

 کارگاه نقاشی / کارگاه سفال / کارگاه سرود / کارگاه  پویانمایی

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

شنبه 8 الی 14                        سه شنبه 8 الی14

یکشنبه 8 الی 14                    چهارشنبه 8 الی14

دوشنبه8 الی14                      پنج شنبه 8 الی14

پرسنل :

 

  1 نیروی هنری – 1 نیروی خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه 20000 تومان برای عضویت یکساله در مرکز حقیقی


نشانی :

 

 خواف.خیابان فرهنگ دور میدان فرهنگ روبروی مجتمع فرهنگ وارشاد 

تلفن :

 

 05154227237

مسئول مرکز :

 

 


جهت عضویت به لینک زیر مراجعه نمایید


 

  • 1404/05/28 - 06:28
  • تعداد بازدید: 416
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

هفت دختر شاعر خراسانی به مرحله مصاحبه باشگاه کشوری «قاف» راه یافتند

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، هفت دختر شاعر نوجوان از خراسان رضوی پس از کسب امتیاز لازم در داوری آثار، برای حضور در مصاحبه ورودی باشگاه کشوری «قاف» (قله‌ی ادبیات و فرهنگ) دعوت شدند.

سمیه سلامی‌راد، کارشناس‌مسئول آفرینش‌های ادبی استان، با اعلام این خبر گفت: «استان خراسان رضوی در زمینه جذب و شناسایی استعدادهای ادبی همواره در رتبه‌های نخست کشوری قرار دارد. سال گذشته پنج دختر شاعر از استان موفق به عضویت در باشگاه سیمرغ شدند و همچنان به‌عنوان اعضای فعال در این باشگاه حضور دارند. امسال نیز هفت دختر شاعر دیگر با آثار ارزشمند خود امتیاز لازم را کسب کرده و به مصاحبه ورودی باشگاه کشوری قاف دعوت شدند.»

وی افزود: «در این مرحله، نورا موثقی، حلما تقی‌پور، رومینا رمضانیان و مهدیه حسینی‌راد از مشهد، مائده سهلی از نیشابور، معصومه نگاریان از جلگه رخ و نازنین‌فاطمه روح‌پرور از قوچان برای مصاحبه دعوت شدند.» این مصاحبه به‌صورت مجازی و در تاریخ یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد.

سلامی‌راد در ادامه یادآور شد: «تیرماه امسال چهارمین اردوی حضوری شعر «قاف» ویژه پسران در شیراز برگزار شد و اردوی شعر دختران نیز به‌زودی برگزار خواهد شد. فهرست نهایی شرکت‌کنندگان پس از پایان مصاحبه‌ها اعلام می‌شود. همچنین اسامی برگزیدگان دختر و پسر در رشته‌ی داستان به‌طور جداگانه اطلاع‌رسانی خواهد شد.»

کارشناس‌مسئول آفرینش‌های ادبی استان در پایان تصریح کرد: «خوشبختانه خراسان رضوی با شناسایی و عضویت رایگان نزدیک به ۶۰۰ دانش‌آموز مستعد ادبی در طرح باشگاه سیمرغ و ارسال آثار بیشترین دانش‌آموز منتخب به باشگاه قاف در کشور پیشرو است.»

هفت دختر شاعر خراسانی به مرحله مصاحبه باشگاه کشوری «قاف» راه یافتند

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت