مرکز فرهنگی و هنری  سبزوار3

این مرکز از سال1359 فعالیت های فرهنگی ، هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . 

 



خدمات مرکز :

 

 کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

 دارای  یک بخش کودک ونوجوان

امکانات ویژه مرکز :

 

 سالن مطالعه کودک / سالن مطالعه نوجوان / کارگاههای هنری

امکانات کارگاهی :

 

 کارگاه نقاشی  / کارگاه سفال  / کارگاه  پویانمایی / کارگاه خوشنویسی/کارگاه ادبی/کارگاه قصه گویی/کارگاه شعر خوانی

خدمات فراگیر :

 

 خدمات رسانی به کودکان ونوجوانان دارای نیازهای ویژه انجام می می شود.

روز و ساعات فعالیت :

 

 

شنبه 11:30 الی 17:30                          سه شنبه 8 الی14

یکشنبه 11:30 الی 17:30                      چهارشنبه 8 الی14

دوشنبه11:30 الی17:30                        پنج شنبه 8 الی14

پرسنل :

 

 1مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 3 نفر نیروی هنری - 1نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه 20000 تومان برای عضویت یکساله در مرکز حقیقی


نشانی :

 

 سبزوارخیابانطبرسی جنبباغ کودک

تلفن :

 

 05144440940

مسئول مرکز :

 

 آقای عبداله ترشیزی


جهت عضویت به لینک زیر مراجعه نمایید


 

  • 1404/04/24 - 07:40
  • تعداد بازدید: 338
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
همزمان با هفته بزرگداشت عفاف و حجاب برگزار شد؛

نشست تخصصی «حجاب و مسئولیت اجتماعی»

دوشنبه ۲۳ تیرماه ۱۴۰۴ همزمان با ایام گرامیداشت «عفاف و حجاب» و یادمان شهدای واقعه مسجد گوهرشاد، نشست تخصصی با عنوان «حجاب و مسئولیت اجتماعی» برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، محدثه فریدی کارشناس آموزش و پژوهش استان با اعلام این خبر افزود: در ادامه برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته جهت برگزاری نشست‌های تخصصی در فضای مجازی برای مربیان و همکاران کانون در سراسر کشور، همزمان با هفته عفاف و حجاب، نشست تخصصی «حجاب و مسئولیت اجتماعی» با حضور حجت‌الاسلام حیدری برگزار شد.

حجت‌الاسلام حیدری در این نشست با اشاره به این موضوع که همه آگاهیم حجاب نقش موثری در تحکیم بنیان خانواده و همچنین حفظ امنیت جامعه و زنان دارد گفت: ترویج فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه مانع افزایش ناهنجاری های اجتماعی می شود و امروز دشمن با هجمه های ناجوانمردانه خود جوانان و خانواده های ما را نشانه گرفته که باید به طور جدی مقابله کنیم.

وی اصلی‌ترین مسئله و چالش فعلی را نحوه آشنا کردن کودکان و نوجوانان با عفاف و حجاب و تربیت نسلی عفیف دانست و بعد از پرسش در مورد روش‌های انتقال این مفاهیم و شنیدن پاسخ‌های مربیان در این رابطه گفت: تولید برنامه ها و فیلم های آموزشی در صدا و سیما و آموزش حجاب با هماهنگی خانواده و مدرسه، می تواند یکی از راهکارهای ترویج و اشاعه حجاب و عفاف باشد. در کانون هم همین‌طور که مربیان اشاره کردند فعالیت‌هایی چون قصه‌گویی، شعرخوانی، کارگاه‌های بحث آزاد و معرفی کتاب و... و. ابزار و محمل بسیار مناسبی برای انتقال مفاهیم اخلاقی و پرورش حس دینی کودکان و نوجوانان می‌باشد.

نشست تخصصی «حجاب و مسئولیت اجتماعی»

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت