مرکز فرهنگی و هنری سرخس

این مرکز از سال 1359  فعالیت های فرهنگی ، هنری و ادبی خود را آغاز نموده است .



خدمات مرکز :

 

 اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی ویژه گروه های سنی 6 سال کامل تا 16سال

بخش های مرکز :

 

 دارای یک کتابخانه کودک ونوجوان، سالن سینما، کارگاه هنری، کلاس کاردستی

امکانات ویژه مرکز :

 

 سالن مطالعه کودک و نوجوان / سالن آمفی تئاتر / کارگاه هنری، کلاس کاردستی

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه معرفی کتاب، کتابخوانی/ کارگاه نشریه / کارگاه آشنایی با قرآن و حدیث/ کارگاه قصه گویی، کارگاه شناخت(مشاغل، مفاخر، سرزمین، وقایع)

فعالیت های تخصصی و شهریه ای شامل: (کارگاه نقاشی و سفال)

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

 

شنبه 11:30 الی 17:30                 سه شنبه 8 الی14

یکشنبه 11:30 الی 17:30              چهارشنبه 8 الی14

دوشنبه11:30 الی17:30                پنج شنبه 8 الی14

پرسنل :

 

 یک نفر مربی مسئول مرکز- ۱ نفر مربی فرهنگی- یک نفر نیروی هنری - 1نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا 17 سال  و پرداخت شهریه 50000 تومان برای عضویت یکساله در مرکز حقیقی


نشانی :

 

 سرخس ، خیابان هجرت ، جنب پارک کودک ، روبروی منازل بانک ملی

تلفن :

 

 05134522099

مسئول مرکز :

 

 خانم نادیا مقدری


جهت عضویت به لینک زیر مراجعه نمایید


 

  • 1404/05/29 - 07:20
  • تعداد بازدید: 331
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری نشست تخصصی «نحوه تعامل و ارتباط با کودکان با نیازهای ویژه»

در حاشیه ویژه‌برنامه «سفر کتاب» و برپایی نمایشگاه کتاب‌های حسی-لمسی نشست تخصصی «نحوه تعامل و ارتباط با کودکان با نیازهای ویژه» برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، مرضیه فیروزکوهی مقدم کارشناس فرهنگی استان با اعلام این خبر گفت: با توجه به رویداد «سفر کتاب» و برپایی نمایشگاه کتاب‌های حسی-لمسی در راستای آگاه‌سازی نگاه مربیان به نحوه تعامل با کودکان با نیازهای ویژه، دوشنبه ۲۷ مردادماه  ۱۴۰۴نشست تخصصی با دعوت از مصطفی شریعتی به عنوان کارشناس میهمان برگزار شد.

برگزاری نشست تخصصی «نحوه تعامل و ارتباط با کودکان با نیازهای ویژه»

وی در ادامه افزود: مصطفی شریعتی که از دچار معلولیت مادرزادی است، ملقب به «هزاردستان» و در بین نقاشان معلول، دارای رتبه اول در ایران و رتبه نهم در جهان است. او در کنار نقاشی، رانندگی، آشپزی و بسیاری دیگر از کارهای فنی و هنری، علاقه زیادی نیز به کوهنوردی دارد.

در این ن شست که به شکل حضوری و همزمان در فضای مجازی با حضور ۵۰ مربی برگزار شد مهیمان برنامه در زمینه  برقراری ارتباط با نوجوانان توصیه کرد که نقاط اشتراک بین خود و مخاطب نوجوان معلول را  پیدا کرده و همچنین با دادن مسئولیت به آنها حس ارزشمند بودن و اعتماد به نفسشان را تقویت کنیم.

ایجاد هدف برای کودکان و نوجوانان و هدایت آنها جهت دست‌یابی به اهداف تعیین شده و دور کردن این نگاه از خود فرد و جامعه که به معلول به عنوان یک ناتوان نگاه نکنند از دیگر محورهای گفتگو در این نشست بود.

برگزاری نشست تخصصی «نحوه تعامل و ارتباط با کودکان با نیازهای ویژه»

برگزاری نشست تخصصی «نحوه تعامل و ارتباط با کودکان با نیازهای ویژه»

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت