مرکز فرهنگی و هنری  سیار روستایی تربت جام

مرکز سیار روستایی تربت جام در بهمن ماه  سال  1380   فعالیت های فرهنگی ، هنری و ادبی خود را آغاز نموده است .


 


خدمات مرکز :

 

اجرای فعالیت های فرهنگی،هنری و ادبی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

بخش های مرکز :

 

فضای کتابخانه ای و قفسه بندی شده داخل مینی بوس

امکانات ویژه مرکز :

 

 

امکانات کارگاهی :

 

 

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

 

شنبه تا چهارشنبه ساعت 8 الی 14

 

پرسنل :

 

 

شرایط عضویت :

 

داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه به صورت رایگان  برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

خیابان شهید بهشتی،خیابان آیتالله کاشانی 10-مرکز فرهنگی هنری تربت جام

تلفن :

 

05152523949

مسئول مرکز :

 

 


جهت عضویت به لینک زیر مراجعه نمایید


 

  • 1404/01/28 - 12:30
  • تعداد بازدید: 603
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

«یک روز با کانون» ویژۀ دانش‌آموزان برگزیده جشنواره‌های فرهنگی، هنری و ادبی استان

۱۸۰ دانش‌آموز دختر مقطع متوسطه از میان برگزیدگان جشنواره‌های فرهنگی، هنری وادبی استان، میهمان «یک روز با کانون» شدند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، محمدعلی خلاقی معاون فرهنگی استان با اعلام این خبر گفت: چهارشنبه ۲۷ فروردین‌ماه، ۱۸۰ دانش آموز دختر مقطع متوسطه که به عنوان برگزیدگان مسابقات فرهنگی، هنری و ادبی آموزش و پرورش استان در اردوگاه ثامن گردهم آمده‌بودند؛ در ویژه‌برنامه «یک روز با کانون» شرکت کردند.

 در این برنامه فعالیت‌هایی چون کارگاه خلاقیت و ایده‌پردازی، کارگاه ادبی و نوشتن خلاق و بازدید از افلاک‌نما اجرا شد.

در کارگاه «خلاقیت و کلمه» در مورد اهمیت کلمه به عنوان یک ابزار اصلی در رشته‌های هنری و ادبی با نوجوانان گفتگو شد. داشتن نگاه متفاوت به کلمات و تلاش برای کشف ارتباط بین آنها از دیگر مباحث این کارگاه بود. در ادامه دانش‌آموزان ارتباط بین دو کلمه گنجشک و درخت را پیدا کردند که در ابتدا ارتباط منطقی بیان شد و در ادامه با اضافه کردن کلمه دریا به دو کلمه قبل، فضای ذهنی آنها تغییر کرد.

پس از آن دانش‌آموزان، با بکارگیری نیروی تخیل، شروع به خلق و آفرینش داستان کوتاه با سه کلمه درخت و گنجشک و دریا کردند. در پایان کارگاه نیز آثاری از مجموعه «رازهایی در باد» نوشته جعفر ابراهیمی شاهد خوانده شد و هر نوجوان به بیان افکار خلاقانه خود درباره رازهای باد پرداخت.

در کارگاه «خلاقیت و ایده پردازی» نیزمربیان ابتدا به توضیح خلاقیت و یافتن ایده‌های نو پرداختند. در این کارگاه دانش‌آموزان با استفاده از سی‌دی و کنف و چسب به خلق آثار خلاقانه و جدید پرداختند.

در کارگاه «نجوم و افلاک‌نما» با هدف آشنایی بیشتر دانش‌آموزان با مفاهیم علمی و کیهانی و به مناسبت هفته بین‌المللی آسمان تاریک، در زمینه منظومه شمسی، کیهان و آلودگی نوری با نوجوانان گفتگو شد. پایان بخش این کارگاه پرسش و پاسخ درباره فضا و سیارات بود.

شایان ذکر است معصومه موسویان، نیرمطیع، مریم فرخ‌فال، سمیه سرگزی، وجیهه نبوی‌نیا و یونس‌خواه مربیان هدایت‌کننده این کارگاه‌ها بودند.

«یک روز با کانون» با دانش‌آموزان برگزیده جشنواره‌های فرهنگی، هنری وادبی استان

«یک روز با کانون» با دانش‌آموزان برگزیده جشنواره‌های فرهنگی، هنری وادبی استان

«یک روز با کانون» با دانش‌آموزان برگزیده جشنواره‌های فرهنگی، هنری وادبی استان

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت