مرکز شماره 2مشهد

این مرکز از سال 1347    فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است .



خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا 17سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

دارای دو کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر،

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن مطالعه کودک ونوجوان.سالن آمفی تئاتر،یک کلاس برای فعالیتهای هنری وادبی

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه نقاشی،کارگاه سفالگری،کارگاه خوشنویسی،کارگاه پویا نمایی

خدمات فراگیر :

 

نداریم

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در روزهای غیر کرونایی در دوشیفت صبح وعصر به فعالیت می پردازد. روزهای زوج برای اعضا پسر وروزهای فرد برای اعضا دخترمرزک کلاسها برگزار می گردد.

پرسنل :

 

2مربی فرهنگی- ۱ نفر مربی مسئول مرکز - 3 نفر نیروی هنری -1نفرمربی ادبی- 1نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

سه را ه کاشانی .کاشانی 73پارک کودک انتهای پارک مرکزدو کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان

تلفن :

 

تلفن :  37259249

مسئول مرکز :

 

خانم نرجس ترابی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 
  • 1399/12/17 - 11:36
  • تعداد بازدید: 6193
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
خراسان‌رضوی

مراسم تقدیر از برگزیدگان خراسان‌رضوی در ششمین جشنواره ملی اسباب‌بازی

مراسم تقدیر از برگزیدگان ششمین جشنواره ملی اسباب بازی با حضور مدیر کل کانون خراسان‌رضوی، رئیس پارک علم و فناوری خراسان‌رضوی و حضور مجازی مدیرکل سرگرمی‌های سازنده و بازی‌های رایانه‌ای کانون کشور در محل پارک علم و فناوری خراسان‌رضوی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان‌رضوی:

محسن حموله دبیر ششمین جشنواره ملی اسباب‌بازی که به صورت مجازی در این مراسم حضور داشت گفت: امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا ششمین جشنواره ملی اسباب بازی به صورت مجازی برگزارشد.

مدیرکل سرگرمی‌های سازنده و بازی‌های رایانه‌ای کانون کشور بیان داشت: یکی از نقدهایی که به دوره‌های قبلی جشنواره وارد می‌کردند این بود که جشنواره در تهران برگزار می‌شد و شهرستان‌ها در آن نقشی نداشتند  لذا امسال تمام بخش‌های جشنواره در بستر سایت آماده شد و از اول زمستان تا ۱۱ اسفند جشنواره ملی اسباب بازی به صورت مجازی برگزار شد.

وی افزود: یکی از بخش‌های مهم جشنواره بخش رقابتی است که همه ساله آثار تولیدی سال گذشته در این بخش بررسی می‌شود و امسال نیز بخش رقابتی، جایزه و برندگانی در دو بخش اسباب بازی ایرانی و عروسک ایرانی داشت.  

محسن حموله اظهارداشت: امسال نقش شهرستانها در جشنواره پر رنگ بود و بیش از ۷۰ درصد از مخاطبین از استان‌ها بودند. ما باید همه تلاش کنیم که اسباب‌بازی در نزدهمگان به عنوان یک کالای فرهنگی شناخته بشود.

در ادامه ابراهیم زره ساز مدیرکل استان در خصوص اهمیت اسباب بازی در رشد کودکان گفت: اسباب بازی دارای اهمیت زیادی در رشد روانی کودک دارد و یکی از روشهای تربیتی به حساب می‌آید طوری که کودکان بیشترین ساعت بیداری خود را به بازی و فعالیت می‌پردازند و لذا تحقیق و توجه به خواسته‌های کودکان دراین راستا بسیار حایز اهمیت است.

وی در ادامه افزود: انتخاب اسباب‌بازی مناسب و نوع بازی نیز اصلی‌ترین راه یادگیری برای کودکان است و باعث خلاقیت و رشد فکری و جسمی کودک می‌گردد.

رضا قنبری رئیس پارک علم و فناوری خراسان‌رضوی ضمن ابراز خرسندی از این رویداد گفت: اینکه جوانان خوش فکر کشورمان امروزه با تلاش و پشت‌کار به مسائل روز کشور می‌پردازند و نیازهای کشور را برطرف می‌کنند جای بسی خوشحالی دارد. امیدوارم که شتاب استفاده از دانش و جوانان در کشور بیشتر بشود تا شاهد اتفاق‌های خوبی باشیم.

شایان ذکر است آقای حاجی زاده از مجموعه تولیدی بیس در بخش رقابتی حائزرتبه دوم بسته بندی، رتبه دوم کیفیت ساخت اسباب بازی چوبی و جایزه ویژه ستاد علوم شناختی از سوی معاونت علمی و فن آوری ریاست جمهوری شد و همچنین  کامیار نصیری فر و داوود دیبا از مجموعه اسلیما گیمز حائز رتبه اول در بخش تصویر سازی شدند و احسان نظری از مجموعه اسلیما گیمز حائز رتبه دوم در بخش فکر و ذهن شد. فاطمه زهرا اسماعیل‌زاده از مجموعه سیتا کودک حائز جایزه علوم شناختی از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت