مرکز فرهنگی و هنری شماره 3 مشهد

این مرکز از سال 1358 فعالیت فرهنگی ، هنری و ادبی خود را آغاز نموده است



خدمات مرکز :

 

 اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضای حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی

کارگاه های هنری و ادبی

اجرای نمایش های عروسکی و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

 دارای کتابخانه کودک و نوجوان  ، سالن آمفی تئاتر

امکانات ویژه مرکز :

 

 سالن مطالعه ، سالن آمفی تئاتر ،کارگاه هنری

امکانات کارگاهی :

 

 کارگاه نقاشی ، کارگاه سفال ،کارگاه پویانمایی ، کارگاه خوشنویسی و کار گاههای ادبی

خدمات فراگیر :

 

 در این مرکز  به اعضا با نیازهای ویژه خدمت رسانی می شود.

روز و ساعات فعالیت :

 

شنبه تا چهارشنبه ساعت 8 الی 14

پرسنل :

 

 2 مربی فرهنگی ، 1 مربی مسئول ،4 هنری ، 1 ادبی ،1 خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل 6 سال تا 17 سال و پرداخت شهریه50000 تومان برای عضویت یکساله در مرکز حقیقی


نشانی :

 

 مشهد،خیابان عبادی ۷۳ فاطمیه ۱۷ هانی ۱۲ 

تلفن :

 

 05137326090

مسئول مرکز :

 

 خانم زهرا اسکیل


جهت عضویت به لینک زیر مراجعه نمایید


 

 

 

 

  • // - 06:51
  • تعداد بازدید: 1583
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اولین دوره آموزشی باشگاه خبرنگاران نوجوان کانون خراسان برگزار شد

اولین دوره آموزشی باشگاه خبرنگاران نوجوان کانون خراسان رضوی برگزار شد و اعضای نوجوان از سراسر استان به صورت تخصصی آموزش‌های لازم خبرنگاری را گذراندند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، اولین دوره آموزشی خبرنگاران نوجوانان کانون استان با هدف مهارت‌افزایی نوجوانان در روز چهارشنبه ۲۴ مردادماه برگزار شد.

محمدمهدی حسین‌پور مدیر کل کانون استان ضمن ابراز خرسندی از استقبال نوجوانان از این دوره گفت: باشگاه خبرنگاران نوجوان کانون استان خراسان رضوی در اردیبهشت‌ماه سال جاری آغاز به کار کرد. این باشگاه با هدف تحقق شعار نوجوان محوری و مهارت‌افزایی نوجوانان اقدام به انتشار فراخوان جذب خبرنگار نوجوان از سراسر استان کرد. وی افزود: در گام دوم با توجه به فرصت مغتنم تابستان اولین دوره آموزشی مهارت‌های متناسب با موضوع خبرنگاری طراحی و تهیه شد و سپس با همراهی اساتید مطرح استانی این دوره آموزشی به صورت فشرده در یک روز و شامل ۴ مهارت خبرنویسی، تولید محتوای موبایلی خبری، گزارش نویسی خبری و سناریونویسی خبری برگزار گردید. مدیر کل کانون استان در ادامه تاکید کرد: این مرحله نخستین مرحله از کشف استعدادهای نوجوان است. در این باشگاه بر آنیم تا ابتدا از بین متقاضیان علاقمند ضمن آموزش همگانی و رایگان و رعایت عدالت آموزشی، نوجوانان مستعد را شناسایی و در مرحله بعد به پرورش استعدادها و توانایی‌های آنها بپردازیم. ایشان در خاتمه افزود: توجه به علایق نوجوان امروز و برنامه‌ریزی مناسب برای جذب و نگهداشت آنها در مراکز کانون استان یکی از مهمترین‌ اهداف باشگاه خبرنگاران نوجوان کانون و فعالیت‌های اینچنین است.

این دوره از ساعت ۷:۳۰ صبح آغاز و تا ساعت ۱۵ ادامه داشت که در آن بیش از ۵۰ عضو نوجوان مراکز استان به صورت حضوری و مجازی آموزش تخصصی خبرنگاری دیدند.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت