مرکز فرهنگی و هنری شماره 4 مشهد

این مرکز از سال   1361  فعالیت های فرهنگی ، هنری و ادبی خود را آغاز نموده است .



خدمات مرکز :

 

 کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی6 سال کامل تا ۲۲ سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

 دارای دو کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر

امکانات ویژه مرکز :

 

 سالن مطالعه کودک / سالن آمفی تئاتر / کارگاه هنری

امکانات کارگاهی :

 

 کارگاه نقاشی / کارگاه سفال / کارگاه موسیقی / کارگاه خوشنویسی

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

 

شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 الی17:30

پنج شنبه از ساعت 8 الی14

پرسنل :

 

 2مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - ۲ نفر نیروی هنری - 1نفر نیروی ادبی-1نفر نیروی خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه70000 تومان برای عضویت یکساله در مرکز حقیقی


نشانی :

 

 مشهد،خیابان فلسطین26 بعد از چهارراه دوم پلاک31

تلفن :

 

 05137616076

مسئول مرکز :

 

 سمیه سرگزی


جهت عضویت به لینک زیر مراجعه نمایید


 

 

 

  • 1404/10/06 - 10:27
  • تعداد بازدید: 104
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون توسعه و مدیریت منابع کانون در مراسم اختتامیه مرحله استانی جشنواره قصه‌گویی در مشهد؛

قصه‌گو زیبایی و رحمت را به دل کودکان هدیه می‌کند

۵ دی ماه ۱۴۰۴ امیر محمدپور معاون توسعه و مدیریت منابع کانون در آیین اختتامیه مرحله استانی جشنواره بین المللی قصه‌گویی در مشهد حضور پید ا کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، امیر محمدپور معاون توسعه و مدیریت منابع کانون نیز در مراسم اختتامیه مرحله استانی بیست و هفتمین جشنواره بین المللی قصه‌گویی ضمن عرض ارادت به محضر ثامن‌الحجج علیه السلام و ابراز خشنودی از توفیق حضور در مشهد مقد س و جمع قصه‌گویان حاضر درجشنواره در ماه سراسر نور و برکت رجب گفت: در روایات آمده است که رجب ماه خداست و ما شاهد درخشیدن رویداد مبارکی چون قصه‌گویی در چنین ماه پرفضیلتی هستیم.

وی در ادامه افزود: قصه‌گو در جایگاه خود، ریزش دهنده رحمت الهی است و زیبایی و رحمت را بر دل بندگان به ویژه کودکان هدیه می کند. هر قصه خوب می تواند قطره ای از دریای رحمت الهی باشد و از منظر دیگر در این ماه که ماه دعاست قصه خوب می‌تواند مانند دعا باشد.

معاون توسعه و مدیریت منابع کانون ادامه داد: حرم مطهر رضوی بزرگترین قصه‌گوی دیار ایران عزیز است و حاوی قصه‌های جانبخشی است که قرن‌هاست با زبان معماری، نذورات، مراسم و آیین‌ها در نگاه زائران جریان دارد. خراسان بزرگ مهد داستان‌های حماسی و عرفانی است؛ از حماسه بزرگ توس گرفته تا مثنوی‌های خلق شده در خاک پاک نیشابور؛ گویی آب و خاک این سرزمین با حکایت عجین شده است.

محمدپور خطاب به شرکت‌کنندگان و حاضران در جشنواره گفت: شما در خراسان وارثان این میراث عزیز هستید و برگزاری جشنواره‌ای در این سطح در استان، نشان از ریشه‌دار بودن این هنر و ماندگاری آن در این آب و خاک دارد.

وی با اشاره به اهمیت قصه به عنوان یک ابزار چند وجهی تربیتی گفت: یک قصۀ خوب انتقال دهنده مفاهیم بلند اخلاقی است. در واقع شما فقط بازگو کننده داستان نبودید بلکه یک پروژه پیچیده ارتباط و تربیتی را اجرا کردید.

وی در پایان از دست اندرکاران برگزاری این رویداد تشکر کرد و گفت: برگزاری چنین رویدادی آن هم با قدمت ۲۷ دوره بدون حضور ساختار منسجم و افراد متحصص و دلسوز امکان پذیر نیست و لازم می‌دانم از زحمات مدیر کل استان، همکاران دبیرخانه جشنواره و داوران عزیز کمال تشکر را داشته باشم.

 

 

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت