مرکز فرهنگی و هنری صدخرو

این مرکز ازسال1378 فعالیت های فرهنگی ، هنری خود را آغاز نموده است . 



خدمات مرکز :

 

 برگزاری  کلاس نقاشی

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

اجرای نمایش های عروسکی و و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

 سالن مطالعه . کلاس هنری . اتاق کتابهای مرجع 

امکانات ویژه مرکز :

 

 سالن مطالعه کودک و نوجوان / کلاس هنری

امکانات کارگاهی :

 

 کارگاه نقاشی

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

شنبه تا چهارشنبه ساعت 8 الی 14

پرسنل :

 

 1مربی مسئول فرهنگی .1مربی هنری .1خدمات .

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه 20000 تومان برای عضویت یکساله در مرکز حقیقی


نشانی :

 

 شهرستان داورزن .روستای صدخرو . خیابان فاضل .روبروی مدرسه امام جعفر صادق (ع) . 

تلفن :

 

 05145923431

مسئول مرکز :

 

 خانم  زهرا صالح غفاری


جهت عضویت به لینک زیر مراجعه نمایید


 

  • 1403/12/05 - 10:42
  • تعداد بازدید: 1373
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

درخشش کتاب مربی کانون خراسان رضوی در فهرست برگزیده شورای کتاب کودک

کتاب «آسمان مگر تمام می‌شود؟» سروده منیره هاشمی مربی فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی عنوان شایسته تقدیر در بخش شعر را در فهرست برگزیده شورای کتاب کودک کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، کتاب «آسمان مگر تمام می‌شود؟» سروده منیره هاشمی با تصویرگری مینا معصومی برای گروه سنی نوجوان و منتشرشده در مؤسسه فرهنگی منادی تربیت است. این اثر شایسته تقدیر بخش شعر فهرست برگزیده شورای کتاب کودک شد. 

«آسمان مگر تمام می‌شود؟» کتابی است دارای ۵۱ صفحه و ۲۰ سروده با عناوین «چندتا پرنده، چندتا درخت؟»، «ابر روی دفترم»، «پدربزرگ»، «به سمت بی‌کران»، «نامه‌ای برای من»، «شهر»، «شادی»، «سنگ»، «جاذبه»، «پشت ویترین زندگی»، «یک روز دیگر»، «دوست دارمت»، «مترو»، «روبه‌رو»، «هدیه‌ی تولد»، «من شبیه نقطه‌ام»، «پاییز رنگ‌ها»، «آدمی که ما ندیده‌ایم»، «دیدن» و «چرا خسته‌ای».

استفاده از عناصر طبیعت مانند دشت، درخت، باران، آسمان و ... همچنین حس جاری امید به زندگی در شعرها از جمله مشخصات این کتاب است.

منیره هاشمی، شاعر کودک و نوجوان است متولد ۱۳۵۹ در مشهد و کارشناس ارشد زبان و ادبیات فارسی است. هاشمی از ۱۳ سالگی سرودن را آغاز کرده و عضو مکاتبه‌ای مرکز افرینش‌های ادبی کانون استان بوده است که از همان زمان شعرهایش در روزنامه‌ها و مجلات مختلف به چاپ رسیده است. تخصص او در حوزه ادبیات کودک و نوجوان است و به‌عنوان مربی فرهنگی در مرکز فرهنگی‌هنری شماره ۵ مشهد مشغول به فعالیت است. از آثار او می‌توان به «حرم پر از آینه بود»، «پیراهن مشکی» و «خداجونم از تو سپاسگزارم» اشاره کرد.

در شعر «هدیه‌ی تولد» از مجموعه «آسمان مگر تمام می‌شود؟» می‌خوانیم:

صبح زود

جز تو هیچ‌کس به یاد من نبود

با زبان یک کلاغ

با نسیم پاک باغ

با نوازش قشنگ آفتاب

گفته‌ای: «تولدت مبارک است»!

می‌شود مگر

مهربانی تو را ندید؟

دوستم خدا!

هدیه‌های تو رسید.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت