مرکز فرهنگی و هنری صدخرو

این مرکز ازسال1378 فعالیت های فرهنگی ، هنری خود را آغاز نموده است . 



خدمات مرکز :

 

 برگزاری  کلاس نقاشی

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

اجرای نمایش های عروسکی و و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

 سالن مطالعه . کلاس هنری . اتاق کتابهای مرجع 

امکانات ویژه مرکز :

 

 سالن مطالعه کودک و نوجوان / کلاس هنری

امکانات کارگاهی :

 

 کارگاه نقاشی

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

شنبه تا چهارشنبه ساعت 8 الی 14

پرسنل :

 

 1مربی مسئول فرهنگی .1مربی هنری .1خدمات .

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه 20000 تومان برای عضویت یکساله در مرکز حقیقی


نشانی :

 

 شهرستان داورزن .روستای صدخرو . خیابان فاضل .روبروی مدرسه امام جعفر صادق (ع) . 

تلفن :

 

 05145923431

مسئول مرکز :

 

 خانم  زهرا صالح غفاری


جهت عضویت به لینک زیر مراجعه نمایید


 

  • 1404/03/04 - 11:30
  • تعداد بازدید: 508
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پنجمین نشست کارگاه خاتم، مجازی برگزار شد

پنجمین و آخرین نشست کارگاه آموزش داستان‌نویسی خاتم در استان خراسان رضوی مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، سمیه سلامی‌راد، کارشناس مسئول ادبی، با اعلام این خبر اظهار داشت: این کارگاه با حضور حسین عباس‌زاده، نویسنده و پژوهشگر، و با مشارکت اعضای انجمن نویسندگان نوجوان آفتاب و اعضای باشگاه سیمرغ خراسان رضوی، روز پنجشنبه اول خرداد ۱۴۰۴ به‌صورت مجازی در فضای اسکای‌روم برگزار شد.

در این نشست، حسین عباس‌زاده، نویسنده رمان کوه‌مرگی، درباره بایدهای ارسال اثر در مسابقات جشنواره از منظر یک داور سخن گفت. او درباره فونت آثار تاکید کرد که فونت اثر، باید استاندارد باشد مثلا «بی نازنین ۱۴» تا چشم داور اذیت نشود. فونت بسیار ریز یا خطوط سخت‌خوان با فاصله خط‌ها غیر منطقی یا داشتن کادرها یا فونت‌های بسیار درشت، به داور القا می‌کند که با نویسنده حرفه‌ای مواجه نیست. بنابراین ظاهر آثار جشنواره‌ای هم بسیار موثر است.

عباس‌زاده همچنین درباره اهمیت اسم داستان و شروع خوب تاکید کرد تا داور را به خواندن اثر ترغیب کند. در ادامه اعضا آثار نهایی را خواندند. پرنیان هاشمی با داستان گلبرگ‌های سرخین، سحر یزدان‌پناه با داستان تارهای وبال، حلما غنی آبادی با داستان پیامبر ترافیک آثار خود را خواندند و مهمان نشست آثار را نقد و بررسی کرد.

گفتنی است دهمین دوره جشنواره خاتم، با محوریت تولید آثار ادبی مرتبط با سیره پیامبر اکرم (ص)، بر بازنمایی، بازگویی و بازآفرینی شخصیت و سبک زندگی آن حضرت در قالب‌های داستان کوتاه، داستانک، داستان کوچک، داستان مینیمال و طرح رمان تمرکز دارد. مهلت ارسال آثار به این جشنواره تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ تعیین شده است.

کارشناس مسئول ادبی در پایان اعلام کرد: پنجمین و آخرین نشست خاتم با همراهی ۱۲ عضو انتخابی جشنواره برگزار شد و مقرر شد این آثار با نامه مدیر کل به رابط جشنواره در مرکز آفرینش‌های ادبی ارسال شود.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت