مرکز فرهنگی و هنری نقاب

این مرکز از سال   1361  فعالیت های فرهنگی ، هنری و ادبی خود را آغاز نموده است .



خدمات مرکز :

 

 کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 6 سال کامل تا ۲۲ سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

 کارگاه های ادبی نوشتن خلاق و داستان نویسی ویژه اعضا 9 تا 18 سال

 نمایش فیلم ، دعوت از مدارس و مهد کودک ها، برگزاری مسابقات

بخش های مرکز :

 

 دارای  کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر(بدون تجهیزات)،کارگاه های ادبی و انیمیشن و نقاشی، اتاق جلسات

امکانات ویژه مرکز :

 

 سالن مطالعه کودک و نوجوان / کارگاه نقاشی/کارگاه انیمیشن/کارگاه ادبی(خانه ی سرایداری)/اتاق جلسات

امکانات کارگاهی :

 

 کارگاه نقاشی و سفال / کارگاه  پویانمایی / کارگاه ادبی

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

 

شنبه تا چهارشنبه ساعت 8 الی 14

پرسنل :

 

 ۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری - 1نفر نیروی ادبی که 30 ساعت فرهنگی نیز دارد.

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه40000 تومان برای عضویت یکساله در مرکز حقیقی


نشانی :

 

 شهرستان جوین،خیابان حافط،بین حافظ۱۹و۲۱ پلاک 7

تلفن :

 

 05145222236 

مسئول مرکز :

 

 خانم عاطفه خالصی فر


جهت عضویت به لینک زیر مراجعه نمایید


 

  • 1404/08/29 - 11:05
  • تعداد بازدید: 366
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید مدیران و معلمان ناحیه ۲ آموزش و پرورش از کافنا

سه شنبه ۲۷ آبان جمعی از معلمان و مدیران مدارس ناحیه ۲ مشهد از کافنا (کانون علوم و فناوری‌های نوین خراسان رضوی) بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، جمعی از مدیران و معلمان ناحیه ۲ مشهد به همراه مدیر آموزش و پرورش این ناحیه  با هدف ارتقای کیفیت آموزشی و آشنایی بیشتر معلمان با شیوه‌های نوین علمی به روش خلاقانه و تدریس، مبتنی بر آزمایش و تجربه از مرکز فرهنگی، هنری شماره ۸ مشهد و کافنا (کانون علوم و فناوری‌های نوین استان) بازدید کردند. 
در این دیدار که با همراهی محمدعلی خلاقی، معاون فرهنگی کانون استان، کارشناس مسئول فرهنگی و کارشناس تخصصی علمی استان همراه بود، معلمان بازدیدکننده به مشاهده و بررسی نحوه اجرای آزمایش‌های کتاب درسی در کلاس‌های مختلف و تبادل نظر پیرامون روش‌های آموزشی پرداختند.
محمدعلی خلاقی معاون فرهنگی کانون استان در جمع معلمان و مدیران گفت: کافنا ظرفیت بسیار خوبی جهت بازدید دانش آموزان است، به‌ویژه با توجه به اینکه این امکانات در همه مدارس موجود نیست، کافنا ظرفیت بسیار خوبی در راستای انتقال مفاهیم و مضامین علمی به کودکان و نوجوانان محسوب می‌شود.
وی در ادامه افزود: حس خوشایند یادگیری مباحث علمی در قالب بازی و سرگرمی برای کودکان و نوجوانان بسیار لذت‌بخش و تاثیر آن ماندگار است. همچنین فضاسازی این محیط با مزیّن شدن به دستاوردهای ایران اسلامی، با عنوان «ما می‌توانیم» تقویت کننده حس وطن‌دوستی و افتخارات ملی در کودکان و نوجوانان است.
معاون فرهنگی استان خاطرنشان کرد در آینده نزدیک تفاهم نامه‌ای در بحث بازدید دانش‌آموزان حاشیه شهر و تسهیل گری برای حضور کودکان و نوجوانان مناطق محروم با اداره کل آموزش و پرورش منعقد خواهد شد.
حبیب صادقی مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۲ مشهد نیز ضمن ابراز خوشحالی از هم‌افزایی کانون گفت: امیدواریم زمینه‌های تعامل بیشتر و استفاده دانش‌آموزان از امکانات کافنا و همچنین تبادل تجربیات معلمان مدارس و مربیان کانون بیش از پیش مهیّا شود.

بازدید مدیران و معلمان ناحیه ۲ آموزش و پرورش از کافنا

بازدید مدیران و معلمان ناحیه ۲ آموزش و پرورش از کافنا

بازدید مدیران و معلمان ناحیه ۲ آموزش و پرورش از کافنا

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت