مرکز فرهنگی و هنری گناباد1

این مرکز از سال  1354   فعالیت های فرهنگی ، هنری و ادبی خود را آغاز نموده است .



خدمات مرکز :

 

 کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

 دارای دو کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر، حیاط و زیر زمین

امکانات ویژه مرکز :

 

 سالن مطالعه کودک / سالن مطالعه نوجوان / سالن آمفی تئاتر / کارگاه هنری/ کارگاه نجوم

امکانات کارگاهی :

 

 کارگاه نقاشی / کارگاه عکاسی / کارگاه ادبی

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

 شنبه8 الی 14                                سه شنبه 8 الی14

یکشنبه 11:30 الی 17:30                  چهارشنبه 8 الی14

دوشنبه11:30 الی17:30                     پنج شنبه 8 الی14

پرسنل :

 

  1نفر مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - ۲ نفر نیروی هنری – 1 نیروی ادبی -1نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه 50000 تومان برای عضویت یکساله در مرکز حقیقی


نشانی :

 

 گناباد - بلوار صددستگاه- روبه روی پارک مادر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکز یک گناباد 

تلفن :

 

 05157222426

مسئول مرکز :

 

 خانم طاهره ناصری مقدم


جهت عضویت به لینک زیر مراجعه نمایید


 

  • 1404/02/29 - 09:47
  • تعداد بازدید: 464
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دیدار مدیر کل کانون خراسان رضوی با فرماندار جغتای

در ادامه بازدیدهای استانی و دیدار با فرمانداران شهرستان‌ها مدیر کل کانون استان با فرماندار جغتای دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، یکشنبه ۲۸ اردیبهشت، محمدمهدی حسین‌پور مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خراسان رضوی، همراه کارشناس عمرانی استان و مسئول مرکز فرهنگی، هنری جغتای با ابراهیمی فرماندار شهرستان جغتای دیدار و گفتگو کرد.

محور گفتگوها حمایت و همراهی و گسترش همکاری‌ها در راستای توسعه فعالیت‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در شهرستان جغتای و بهره‌مندی بیشتر مخاطبین از فعالیت‌های کانون بود.

حسین‌پور مدیر کل کانون استان با اشاره به فعالیت‌های خوب مربیان مرکز فرهنگی جغتای گفت: خروجی این فعالیت‌ها و تلاش‌ها را در درخشش اعضا مرکز شاهدیم. انتخاب طهورا ماهزاده به عنوان قصه‌گوی برگزیده در بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی و یا انتخاب مردمی نمایش «آش شله قلمکار» کار اعضا و مربیان مرکز جغتای و پخش آن از شبکه ملی پویا که از جمله افتخارات این مرکز، شهرستان جغتای و استان است.

وی در ادامه افزود: قطعاً توجه بیشتر مسئولین شهرستان به کانون پرورش فکری در گسترش این فعالیت‌ها و به ثمر نشستن استعداد کودکان و نوجوانان جغتای کمک شایانی خواهد کرد.

ابراهیمی فرماندار جغتای نیز پس از اینکه در جریان فعالیت‌ها و همچنین موفقیت‌های اعضا و مربیان جغتای قرار گرفت گفت: تاثیر فعالیت‌های فرهنگی، هنری و ادبی کانون و تخصص مربیان آن بر هیچ کسی پوشیده نیست و با توجه به نیاز شهرستان و جمعیت دانش‌آموزی آن به امید خدا در زمینه افتتاح مرکز شماره 2 و اختصاص زمین برای آن، مساعدت خواهیم کرد.

فرماندار جغتای همچنین با توجه به روستاهای زیاد این منطقه که اغلب فاقد کتابخانه و مراکز فرهنگی هستند به ضرورت راه‌اندازی کتابخانه سیار جغتای و همکاری و مساعدت در این زمینه نیز تاکید کرد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت