مرکز فرهنگی و هنری پستی نیشابور

این مرکز از سال 1369 فعالیت امانت و ارسال کتاب به دانش آموزان روستایی را شروع کرده است.



خدمات مرکز :

 

 امانت و ارسال کتاب برای دانش آموزان مدارس روستا

برگزاری فعالیتهای مختلف: فرهنگی،هنری و ادبی ویژه دانش آموزان روستایی به صورت مکاتبه ای

برگزاری برنامه بازدید از مرکز ویژه دانش آموزان و مدارس روستایی و ارائه فعالیتهای مختلف فرهنگی و هنری

بخش های مرکز :

 

 یک اتاق حاوی قفسه های کتاب 

امکانات ویژه مرکز :

 

 این مرکز در ساختمان مرکز یک نیشابور واقع است و در صورت مراجعه دانش آموزان برای برنامه بازدید امکان بهره بردن از فضا و امکانات مرکز نظیر سالن نمایش فیلم و سالن مطالعه را دارد

امکانات کارگاهی :

 

 

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

 

شنبه تا چهارشنبه ساعت 8 الی 14

 

پرسنل :

 

 یک نفر مربی فرهنگی

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال (ثبت نام به صورت رایگان می باشد)  


نشانی :

 

 نیشابور،خیابان شریعتی ،انتهای باغ ملی مرکز شماره یک کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیشابور کتابخانه پستی

تلفن :

 

 05143358858

مسئول مرکز :

 

 خانم  زهره اکبرآبادی


جهت عضویت به لینک زیر مراجعه نمایید


 

 

 

  • 1404/11/12 - 12:10
  • تعداد بازدید: 113
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

شیوه‌های آموزش خلاق داستان با نگاهی به مباحث هویتی نوجوان در مشهد مورد بررسی قرار گرفت

در نشست فصلی مربیان و رابطین ادبی استان که با حضور فاطمه نفری نویسنده کودک و نوجوان، برگزار گردید؛ شیوه‌های آموزش خلاق داستان با نگاهی به مباحث هویتی نوجوان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خراسان رضوی، سمیه سلامی‌راد کارشناس مسئول ادبی استان، با اعلام این خبر گفت: این نشست که صبح چهارشنبه ۸ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ برگزار شد، مربیان، رابطین ادبی و راهبران باشگاه سیمرغ در آن شرکت کردند. مهمان این برنامه فاطمه نفری بود و با محوریت شیوه‌های آموزش خلاق داستان با نگاهی به مباحث هویتی نوجوان با مربیان ادبی بحث و گفتگو کردند.

کارشناس مسئول ادبی استان در ادامه گفت: این نشست که حضوری در دفتر استان و هم‌زمان مجازی در فضای اسکای روم برگزار شد ۲۵ مربی و رابط ادبی و راهبر باشگاه سیمرغ شرکت کردند و مهمان نشست هویت و انواع آن و لزوم اهمیت آن را تبیین کرد.

نویسنده کتاب «یلدا کنار تو» در این نشست یادآور شد: این مبحث مهمترین مبحث روز است و این مبحث برای کسانی که بار فرهنگی بر دوششان است بسیار سنگین و جدی است.

نفری افزود: من در کتاب‌هایم نگاه جدی به فرهنگ ملی و نگاه هویتی داشته‌ام. چرا که امروز جنگ، جنگ فرهنگی است و رسانه اهمیت بالایی دارد.

او در ادامه با اهمیت خواندن مطالعه و اندیشه‌ورزی و پرسشگری نوجوانان گفت: هویت، پاسخ سوال «من کیستم؟» است. پاسخ این سوال در کودکی و در خانواده شکل می‌گیرد و در نوجوانی نقش همسالان و مدرسه نیز موثر است و در جوانی این مفهوم تثبیت شده است.

مهمان نشست هویت فردی، هویت ملی، هویت اجتماعی و فرهنگی را در انواع هویت ذکر کرد و گفت: هویت ارتباط مستقیمی با «عزت نفس» دارد و ما چهار مرحله برای شکل گیری هویت داریم که باید مراقب باشیم تا کودک و نوجوان این مراحل را سالم طی کنند.

سمیه سلامی‌راد در پایان اعلام کرد: مهمان نشست در پایان این برنامه، انواع نوشتن خلاق را بیان کرد. این نشست از جمله برنامه‌های جنبی «دو پنجره» بود که مهمان نشست با موضوع روز برای مربیان ادبی کارگاه آموزشی برگزار می‌کند.

شیوه‌های آموزش خلاق داستان با نگاهی به مباحث هویتی نوجوان  

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت